Kellys márkás karácsony

Kellys márkás karácsony

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc
2015/11/25
Amire egy bringásnak általában szükséges lehet...
Hirdetés

A Kellys kerékpármárka saját márkás kerékpáros kiegészítői nem csak Kellys kerékpárokhoz hasznosak. Vezeték nélküli komputer, lakat és telefontartó is boldoggá teheti kerékpáros családtagodat.

 

Vezeték nélküli kerékpáros komputer

Kellys Reflex

Kellys Reflex
Kellys Reflex

 

Városi bringázáshoz egy zsivány, de azért funkcionális kiegészítőt keresel? Íme, a Reflex! Nagy kijelző, hogy könnyedén leolvashasd az infót. Vagány színű szilikon tok, mely kisebb sérülésektől is megvédi. A megszokott alapfunkciókon felül három különleges tulajdonsággal is bír. Méri a hőmérsékletet, így télen pontosan tudhatod, miért fázik az orrod. Gombnyomásra enyhén világít a számlap, így sötétedés után sem kell hunyorogva lesni, mennyi van még hátra hazáig. Kiszámolja, hogy míg autókázás helyett tekertél, mennyi szén-dioxid kibocsátástól mentetted meg a környezeted (ehhez be kell állítanunk az összehasonlítási alapot képező gépjármű CO2 emissziós értékét g/km értékben)! És ha mindez nem lenne még elég, a gyári csomagolásban „teljes győzelmet” érő elemeket csomagolnak...

6.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Telefontartó kerékpárra

Kellys Navigator

Kellys Navigator
Kellys Navigator

 

Ha bringázás közben is online szeretnél maradni (nem ajánljuk), vagy látni szeretnéd a zsebedben turkálás nélkül hogy ki hív, vagy a telefonod illetve GPS készüléked navigációját követnéd, akkor ez a tartó jó megoldást nyújthat. A csúszásmentes felülete, a két oldalán található egy-egy nagy, valamint az alján található pici kiegészítőfülek stabilan tartanak bármilyen okostelefont illetve GPS készüléket – mérettől függetlenül. Sajnos nincs időjárás védelme, így arról külön kell gondoskodnunk, ha a készüléknek szüksége van erre. 

2.390 Ft

 

Megnézem

  


 

Kerékpárlakat az erősebbik fajtából

Kellys Alert Plus

Kellys Alert Plus
Kellys Alert Plus

 

Sajnos még nem abban a világban élünk, ahol a bringánk aggodalom és fenntartás nélkül a bolt előtt hagyhatjuk, míg beugrunk tejért és kenyérért - hacsak nem azt szeretnénk, hogy vásárlásunk végeztével gyalog térjünk haza. Így hát lakatolunk.

Ilyenkor érdemes valami olyat beszerezni, ami egy ollónak sokáig, egy erővágónak pedig minél tovább ellenáll. Akár csak az Alert Plus 12 mm átmérőjű acélja, mely kellő védelmet biztosít, míg távol megyünk paripánktól. Vázra szerelhető tartója praktikus, így mindig kéznél van. 165×245 mm-es mérete elégséges ahhoz, hogy a bringatartóhoz zárjuk a kerékpárunk. A gumírozott teste kellemes, és csúszásmentes fogást nyújt.

3.890 Ft

 

Megnézem

  


 

Hirdetés