Hiú kerékpárosoknak

Hiú kerékpárosoknak

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc
2015/11/25
Meg azoknak, aki nem szeretnek fázni
Hirdetés

Egyszerre elégítheted ki a divatozás iránti vágyat és az alapvető szükségleteket (pl. hogy ne fagyjon meg) egy bringás családtagodnál, ha az alábbiak közül választasz ajándékot.

 

Kerékpáros kesztyű

Pearl Izumi Thermal Conductive 

Pearl Izumi Thermal Conductive
Pearl Izumi Thermal Conductive

 

Ha el akarod kerülni az ízületi betegségeket, a csípős-hideg időjárás beköszöntével viselj kesztyűt bringázáskor. Egy jó kesztyű melegen tartja ujjaid, a testpárád kilélegzi és a lehető legjobban ellenáll a szagosodásnak. Mint például a Pearl Izumi kesztyűje. Különleges anyagának köszönhetően, az előzőeken felül még használhatod érintőkijelzőkhöz is, így nem kell levenned a kesztyűt, ha zeneszámot váltanál, vagy felvennél egy hívást. A tenyérrész tapadást biztosító szilikon mintázata, a nagyobb strapának kitett részek műbőrrel való megerősítése valamint a hüvelykujj külsejének puha plüss borítása csak hab a tortán. Annyira menő és komfortos cucc, hogy le sem vesszük, és nem adjuk vissza…

9.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Jó meleg és dizájnos sapka

Cube Basic Team beanie

Cube Basic Team beanie
Cube Basic Team beanie

 

Egy vérbeli „kubista” a hideg hétköznapokon is márka hű. A Cube sapkája melegen tartja a kobakunk, miközben mindenkinek tudtára adja, hogy milyen márkájú bringa pihen otthon, a szezont várva.

7.990 Ft

 

Megnézem

  


 

A Paris-Roubaix versenyzőinek bandázsa

PRO Gel Tape

PRO Gel Tape
PRO Gel Tape

 

Érezted már hosszú tekerések után, hogy sajognak a tenyereid? Országúti kerékpáron a rossz minőségű utak egyik legjobb ellenszere egy jó bandázs! Ilyen helyzetekre tervezték a PRO szalagját is, melynek zselés rezgéscsillapító rétege, valamint 2,5 mm-es vastagsága extra kényelmet biztosít a nap végére is. Hiába izzadsz, hiába esik esetleg az eső, a bandázs korszerű EVA alapanyagának köszönhetően nem csúszik, és könnyen tisztítható marad. Természetesen jár hozzá a kormányvégdugó is. Ha a Párizs-Roubaix versenyzői ezt választják, a magyar utakra tuti nyerő! 

3.500 Ft

 

Megnézem

  


 

Hirdetés