Így lopd magad egy bringás szívébe

Így lopd magad egy bringás szívébe

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc
2015/11/25
Megmondjuk, mire vágyik biztosan egy bringás arc.
Hirdetés

Megkönnyíti, sőt élvezetessé teszi a kerékpárosok életét, ha minőségi kiegészítők állnak rendelkezésre. Ez pont úgy hangzik, mint ami ideális karácsonyi ajándék, nem!? De!

 

Vezeték nélküli komputer

Bontrager Trip 100

Bontrager Trip 100
Bontrager Trip 100

 

Ha egy egyszerű kerékpáros komputert keresel, mert nem a számok és adatok bűvöletében élsz, akkor a Trip 100 ideális választás. Nagy kijelzőjéről könnyedén leolvashatod a pillanatnyi tempót, valamint a pontos idő, legnagyobb sebesség, átlagsebesség, összesen megtett távolság, napi megtett távolság, tekert idő, elégetett kalória infók közül valamelyiket. A felszerelése szerszámmentes. Ráadásul négy színben érhető el, így tuti megtalálod az ízlésedhez és a bringádhoz passzolót.

14.500 Ft

 

Megnézem

  


 

Fényes nappal nem látsz ilyen messzire

Bontrager Ion 120 és Flare 3

Bontrager Ion 120 és Flare 3
Bontrager Ion 120 és Flare 3

 

Ha szürkületbe vagy épp sötétedés után kell tekernünk - márpedig ha nem tesszük le a bringát a csípős és nedves idő beköszöntével, akkor ősztől tavaszig munkába járás során fogunk - akkor szükségünk van egy jó lámpa szettre. Mi egy ilyen szett ismérve? Legyen minél nagyobb szögben és minél messzebbről látható, működjön hosszú ideig, és ne legyen érzékeny az időjárás viszontagságaira. Az Ion 120 és Flare 3 szettje megfelel az előbb említetteknek, hisz 6-900 méterig ellátszik a fénye (az első lámpának 120 lumen fényereje van), az első 6+, míg a hátsó 30+ órát tud világítani, és mindkét lámpa 270 fokos szögben látható. Bár nem újratölthető aksikkal működnek, az AAA ceruzaelemek könnyedén cserélhetők.

18.900 Ft

 

Megnézem

  


 

Jó és még akciós is

Bontrager kerékpáros cipő

Bontrager SSR mtb női cipő 2. generáció
Bontrager SSR mtb női cipő 2. generáció

 

Egyes Bontrager bringás cipőket most 20% kedvezménnyel szerezheted meg!
Keresd az akciós modelleket a partner üzleteinkben, szakértőink segítenek!

17.490 Ft-tól

 

  


 

Hirdetés