Rock Machine tesztnap Tatán, az Öreg-tó mellett

(X) - Támogatott tartalom
2017/05/26
Újabb Rock Machine Road Show tesztnap kerül megrendezésre a hétvégén, május 28-án Tatán, az Öreg tónál! Csatlakozz te is és tesztelj jobbnál jobb kerékpárokat!

Hajdú Csabával, a Tóparti Kerékpárbolt tulajdonosával beszélgettünk a Rock Machine Road Show közelgő tatai állomásával kapcsolatban.

Részletek a szombati Rock Machine tesztnappal kapcsolatban >> ITT <<

Tatai Öreg tó Forrás: Bike Logistics Kft.
Tatai Öreg tó
Kép forrása: Bike Logistics Kft.


Tatán triál bemutató is lesz, igaz? Honnan jött az ötlet?

A Tatai Kerékpáros Sportegyesület és a Tóparti Kerékpárbolt vezetőjeként éveken keresztül csináltunk triál bemutatót Gyereknapon a kicsik és a magunk örömére, és most közösen úgy döntöttünk, hogy újrakezdjük. Jó motiváció volt a Rock Machine segítsége abban, hogy a program színesebbé, sokoldalúbbá vált velük, és sokat átvállaltak a szervezés, tervezés, megvalósítás terén.

A kicsiket ügyességi pálya és Kresz-park várja majd, a nagyok pedig kipróbálhatják a márka legújabb fejlesztéseit. A tónál vasárnap gyereknapi programok is lesznek, így a szórakozás garantált!


Hová tervezitek a tesztnapot?

A helyszín Tatán az Öreg tó mellett van, a parkolást érdemes az Esély alapítvány parkolójába tervezni, de talán az étterem előtt is lesz hely, főleg a Vértesszőlősi út mellett lévő külső parkolóban.

Tóparti Kerékpárbolt és Szerviz Forrás: Bike Logistics Kft.
Tóparti Kerékpárbolt és Szerviz
Kép forrása: Bike Logistics Kft.


Miért ajánlanád a Rock Machine márkát?

A Rock Machine márka régóta szimpatikus nekünk, jól csengő márkanév, egyedi arculat, nagyon jó minőségű kerékpárokat készítenek teljesen normális áron, és nincs telenyomva velük a parti sétány, aki Rock Machine kerékpárral teker, az nem találkozik méterenként márkatárssal, ami érezhetően jó pont azoknál, akik nem tucatbiciklin akarnak ülni. Nagyon szép a design, átgondolt az alkatrészválasztás, nagyon korrekt a garanciális háttér, én csak ajánlani tudom őket!