Rock Machine Roadshow Nagykanizsa Hír

(x) - Támogatott tartalom
2017/05/10
Nagykanizsán a Csónakázó tónál tartjuk a Rock Machine Teszt napot ezen a hétvégén. 

Kálovics Tamással, a Kanizsa Kerékpárcentrum tulajdonosával beszélgettünk a Rock Machine Road Show közelgő kanizsai állomásával kapcsolatban.

Részletek a szombati Rock Machine tesztnappal kapcsolatban itt...

 

Hogyan mutatnád be a Kanizsa Kerékpárcentrumot?

Kerékpárok kereskedelmével és javításával 1994 óta foglalkozunk. Eleinte egy pici helyiségben, aztán 2007 óta már egy 200 négyméteres üzletben tevékenykedünk. A magyar kerékpár márkák közül a Gepidát, Csepelt, Bad-bike-okat, Neuzer, Hauser-t, a külföldi márkákból Merida, Kross, Le Grand, Rock Machine és Superior kerékpárokat értékesítjük. Nagy választékban tartunk gyermek kerékpárokat, kiegészítőket, alkatrészeket, kerékpáros ruházatot is.

 

20170509_092425.jpg
20170509_092425.jpg

 

Hová tervezed a tesztnapot?

Nagykanizsán a Csónakázó tónál tartjuk a Rock Machine Teszt napot ezen a hétvégén. A tó Nagykanizsa külvárosi részén Kaposvár felé haladva, egy gyönyörű természeti környezetben terül el. Könnyen megközelíthető, nagy parkolókkal. Bicajozni a tó körül aszfaltozott és földes úton is lehet. A tó melletti erdőben pedig egy XC MTB pálya található.

 

Csonakazo_to170511.jpg
Csonakazo_to170511.jpg

 

Milyen kiegészítő programokkal készülsz?

A kisebbeket ügyességi pályával és Kresz-parkkal várjuk. A nagyobbakkal számos új modellt kipróbálhatnak, megmérettethetik magukat a kerékfújó versenyen, és ha szerencsések, még egy egynapos kirándulást is nyerhetnek a Kalnica Bike parkba.

 

IMG_2025170511.jpg
IMG_2025170511.jpg

 

Miért ajánlanád a Rock Machine márkát?

A Rock Machine kerékpárok jó ár-érték arányához minőség, szép dizájn és színes de mégis elegáns megjelenés társul. Első sorban a mountainbike kerékpárokat ajánlom jó szívvel, mert bőséges a választék. Tapasztalatom szerint a Rockk Machine kerékpárok a vásárlóim körében is népszerűek és meghibásodás nélkül üzemelnek hosszú ideig (még egy sem került vissza szervizünkbe javításra).

 

Gyere el Te is a Rock Machine Road Show következő állomására!