Most ingyen viheted el a kedvenc bringádat! Hír

Most ingyen viheted el a kedvenc bringádat! Hír

(x) - Támogatott tartalom
2014/03/17
A korábban 5000 forintba kerülő lehetőség most ingyen van.

A bringavásárlás nem egyszerű dolog. Először is kigondolunk valamit: mire van szükségünk, hogyan fogjuk használni. Majd elkezdünk nézelődni, feleljen meg az ízlésünknek, a minősége minél jobb, a kinézete minél vagányabb, az anyaga minél könnyebb és strapabíróbb, rugalmasabb vagy éppen merevebb legyen. Végül megnézzük az árát. Itt kezdődnek a problémák… ugyanis gyakran akár egy használt autót is vehetnénk egy álom-kétkerekű árából (autóval pedig csak a gyengék járnak, tehát ez az opció nem játszik).

  

Giant Forrás: Alpinbike.hu
Giant
Kép forrása: Alpinbike.hu

 

Ezért nem szabad mellényúlnunk!
Optimális esetben hosszú éveken át lesz megbízható társunk a választott bicikli, így nem mindegy, hogy van-e lehetőségünk a kipróbálására vásárlás előtt, és az sem, hogy ez a kipróbálás mire ad lehetőséget és mennyi ideig tart.

Az Alpinbike kimaxolta ezt az opciót most nekünk. Az ország legnagyobb tesztelhető kerékpár-választékával rendelkezik – Giant, és Ghost márkákból 29-es és 27,5-es kerékméretűeket, merevet, összteleszkóposat, alumínium- és karbonvázas Mountain Bike-okat és Lapierre karbon országútikat vihetünk tesztkörre.

 

Mit kell tenned ahhoz, hogy egy félmilliós bringát ingyen megrakhass?
Most az alpinbike.hu oldalon elég hozzá egy egyszerű regisztráció. Kattintasz kettőt, beírsz pár adatot, és már válogathatsz is a tesztbringák között. A korábban 5000 forintba kerülő lehetőség most ingyen van.
Ráadásul az albinike-osok nemcsak kizavarnak az utcára, hogy tekeregj egyet a tömb körül, hanem túrákat szerveznek. Azért nem mindegy, hogy egy közel félmilliós Giantot (persze egy jóval olcsóbb modellnél sem az) mennyi ideig tesztelsz a vásárlás előtt – egy egész napos túrán jobban kijön, hogy mennyire illetek össze.

 

Ghost Forrás: Alpinbike.hu
Ghost
Kép forrása: Alpinbike.hu

 

Hogyan juthatsz hozzá a tesztbringákhoz?
Regisztrálj 20 másodperc alatt az alpinbike oldalán, ezután a team felveszi feled a kapcsolatot telefonon. A bringa után már csak a túrát és a túravezetőt kell kiválasztanod. A boltban ezután az Alpinbike body scanning rendszerével pontosan rád állítják a kiválasztott kerékpárt, és indulhat is a menet!

A teszt feltétele a regisztráción kívül a megfelelő biciklis felszerelés megléte – a sisak például minden szervezett túrához kötelező –, emellett elhozhatod nyergedet vagy kiválaszthatsz a boltban található tesztnyergekből a legmegfelelőbbet, hiszen neked is érdeked, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az első utad a szerelmeddel.

  

Lapierre Forrás: Alpinbike.hu
Lapierre
Kép forrása: Alpinbike.hu

 

Tehát mit is kapsz most egy regisztrációért?
1. Ingyen elvihet egyet a legmenőbb kerékpárok közül egy hosszú tesztútra.
2. Pontosan a te méreteidhez igazítják a bicót.
3. Szerveznek neked egy túrát, ami önmagában sem rossz.
4. Fizetni pedig majd akkor kell, ha meg is vennéd a járgányt.

Ergo nem veszel zsákbamacskát.

 

Itt regisztrálhatsz
www.alpinbike.hu