Menü

2011.05.20.     Hozzászólás 0

Giant-bicycles

A GIANT tarolt a BICYCLING magazin díjkiosztóján

Egyetlen más versenytárs márka sem szerzett egynél több díjat.

A GIANT három fődíjat is megszerzett a 2011-es BICYCLING magazin (USA) Editors’ Choice Award-jainak (Szerkesztők Díja) összesen nyolc országúti kategóriájából. Egyetlen más versenytárs márka sem szerzett egynél több díjat.

A GIANT elkötelezettségét a leginnovatívabb női versenybringa kifejlesztésére mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Legjobb Női Versenykerékpár díjat immár harmadik évben is egymás után elnyerte.
Ezúttal a GIANT AVAIL Advanced 1 lett a győztes. A BICYCLING szerkesztők különösen a bringa sokoldaluságát és a konzekvens női-specifikus ergonómiai tervezését emelték ki. Bővebben: klikk ide!

81564-BICYCLING_Avail_Adv_1_comp.jpg

 

A GIANT szintén újrázott a Belépő Szintű Országúti kategóriában, ahol a GIANT DEFY 2 a tavalyi után másodszorra is győzött. A szerkesztők ismét a kerékpár stabil kezelhetőségét és a kényelmes, egyenes hátú üléspozíciót lehetővé tevő kialakítását hangsúlyozták döntésük indokaként. Bővebben: klikk ide!

81564-BICYCLNIGDefy_2_compact_.jpg

 

Harmadikként pedig a GIANT megszerezte Az osztályon felűli kategória győzelmét is a DEFY Advanced 1. bringával. A szerkesztők a Defy Advanced 1-et ”legélménydúsabb bringázást nyújtú” bringaként jellemezték, mellyel a bringázás “különösen zavartalan és zökkenőmentes.” Bővebben: klikk ide!

81564-BICYCLNIG_Defy_Adv_2.jpg

 

A díjátadásra a kerékpáripar hagyományos partiján, Sea Otter Classic-ban (Monterey, Kalifornia) került sor. A BICYCLING a világ legnagyobb példányszámban kiadott kerékpáros szaklapja. A szerkesztők döntésük előkészítése során több ezer kerékpár modellt vettek figyelembe, majd fokozatosan szűkítették a kört a nyolc győztesre.

www.giant-bicycles.com/hu-hu

Olvass többet a témáról: Giant, országúti kerékpár