A GIANT tarolt a BICYCLING magazin díjkiosztóján Hír

Giant-bicycles
2011/05/20
Egyetlen más versenytárs márka sem szerzett egynél több díjat.
Hirdetés
A GIANT három fődíjat is megszerzett a 2011-es BICYCLING magazin (USA) Editors’ Choice Award -jainak (Szerkesztők Díja) összesen nyolc országúti kategóriájából. Egyetlen más versenytárs márka sem szerzett egynél több díjat.
A GIANT elkötelezettségét a leginnovatívabb női versenybringa kifejlesztésére mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Legjobb Női Versenykerékpár díjat immár harmadik évben is egymás után elnyerte. Ezúttal a GIANT AVAIL Advanced 1 lett a győztes. A BICYCLING szerkesztők különösen a bringa sokoldaluságát és a konzekvens női-specifikus ergonómiai tervezését emelték ki. Bővebben: klikk ide!
81564-BICYCLING_Avail_Adv_1_comp.jpg
 
A GIANT szintén újrázott a Belépő Szintű Országúti kategóriában, ahol a GIANT DEFY 2 a tavalyi után másodszorra is győzött. A szerkesztők ismét a kerékpár stabil kezelhetőségét és a kényelmes, egyenes hátú üléspozíciót lehetővé tevő kialakítását hangsúlyozták döntésük indokaként. Bővebben: klikk ide!
81564-BICYCLNIGDefy_2_compact_.jpg
 
Harmadikként pedig a GIANT megszerezte Az osztályon felűli kategória győzelmét is a DEFY Advanced 1. bringával. A szerkesztők a Defy Advanced 1-et ”legélménydúsabb bringázást nyújtú” bringaként jellemezték, mellyel a bringázás “különösen zavartalan és zökkenőmentes.” Bővebben: klikk ide!
81564-BICYCLNIG_Defy_Adv_2.jpg
 
A díjátadásra a kerékpáripar hagyományos partiján, Sea Otter Classic -ban (Monterey, Kalifornia) került sor. A BICYCLING a világ legnagyobb példányszámban kiadott kerékpáros szaklapja. A szerkesztők döntésük előkészítése során több ezer kerékpár modellt vettek figyelembe, majd fokozatosan szűkítették a kört a nyolc győztesre.
www.giant-bicycles.com/hu-hu
Hirdetés