A Lapierre és a Ghost bemutatja...

(x) - Támogatott tartalom
2016/05/25
A parádés hegyibringa és az igényes országúti kerékpár.

Igényes országúti kerékpár kényelmes, hosszútávú sportoláshoz

Lapierre Audacio 200 FDJ TP

Az országúti/triatlon sportággal ismerkedők ideális kerékpárja a LAPIERRE Audacio sorozat 200-as modellje, amely a legjobb francia profi csapat, (a Tour de France-on is versenyző) Team Française des Jeux bringáinak festését kapta!

 

Lapierre Audacio 200 FDJ TP
Lapierre Audacio 200 FDJ TP

 

A karbon villás alumínium váz geometriája illeszkedik a kezdő országútisok igényeihez: sportos, de mégis kényelmes testhelyzetet vehető fel, hosszabb távokon sem lesz zsibbasztó a kormányon "hasalás".

A Shimano 3x9 fokozatú Sora szettje mindent tökélesen teljesít, ami a kategóriában elvárható: a váltás precizitására nem lehet panasz, az integrált tengelyes hajtómű kellő merevségű, a 3 lánctányéros áttételezéssel pedig még a legmeredekebb emelkedőkön is marad egy "menekülő fokozat".

Az Audacio 200 FDJ TP összességében egy igényesen kidolgozott, jól felszerelt országúti kerékpár, amely várhatóan hosszabb időtávon is kiszolgálja az amatőr sportolókat.

 

  

 

A LECTOR visszatért és parádésan teljesít

Ghost Lector LC3

Tavaly még a Ghost gyári csapata tesztelte a világkupákon, 2016-ra a nagyközönség számára is elérhető az új Lector széria. A karbon vázas csúcsmodell a merész formavilágával és kiváló menet tulajdonságaival hívja fel magára a figyelmet, számos - minden esetben kiemelkedő - felszereltséggel és színvariációkban.

 

Ghost Lector LC3
Ghost Lector LC3

 

A Ghost csapat versenyzőitől és mérnökeinktől érkező kéréseket összegyúrva készült el az eddigi legnagyszerűbb hardtail modell. Szögletes formákkal és lágy átmenetekkel jobb torziós merevséget és erőelosztást hoztak létre egyedi megjelenéssel. Minden kábelt a fejcsőnél vezettek be a vázba, amelyek a megfelelő helyen távoznak, míg a középcsapágy alatti fedél védi vázat és egyben könnyű hozzáférést biztosít karbantartásnál. A láncvillát az erre a célra kialakított műanyag burkolat védi a sérüléstől. A már a GHOST RIOT modellnél is jól vizsgázott, újszerű technikai fejlesztést, a független tárcsafék felfogatást újratervezték a Lectorhoz igazodva. A támvilla egy pontján kívül közvetlen kapcsolódik az X12 tengelyhez, így tökéletes összhangban van a féktárcsával azzal a plusz előnnyel, hogy segít a fékezőerőt a karbon váz helyett a tengelybe vezetni. A geometriát az agilisabb teljesítmény és precízebb kezelhetőség fényében finomították. A 31,6 mm-es nyeregvázcső-átmérő lehetővé teszi egy állítható nyeregcső alkalmazását is - ahogy számos profi is teszi a világbajnokságon - így a technikás terepen még agresszívebben tudod venni az akadályokat.