Ghost trekking kerékpárok

Ghost trekking kerékpárok

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc
2016/05/10
Tókerülőknek, vagányoknak, munkába járóknak.
Hirdetés

Ha olyan bringát keresel, amivel könnyedén suhanhatsz körbe valamelyik nagytavunk körül, vagy környezettudatosságot előtérbe helyezve, munkába is pedálozva járnál, akkor egy kis súlyú, kényelmes üléspozíciójú, könnyen tekerhető lovat választanál. Persze az sem hátrány, ha vagány külső és megbízható alkatrészek is társulnak hozzá.

Melyik Ghost való neked?

Könnyed tókerülő vagy munkábajáró

Ghost Square Cross 3

Ebben a matt szürke és kék színű festésében valahogy egyszerre van benne egy csipetnyi vagányság és lopakodás is.

Ghost Square Cross 3 Forrás: Mozgásvilág.hu
Ghost Square Cross 3
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

Szinte azt súgja neked, hogy hangtalanul suhanj keresztül a városon, de a lámpánál elvárja, hogy mindenki megnézze.

A Square Cross robosztus csövekből lett összerakva, mégis mindösszesen csak 13 kilogramm a súlya, ami elfogadható. Ezeken a keskeny gumikon nagyon el tud indulni az ember alatt… Geometriájának köszönhetően egyenes háttal, komfortos üléspozícióban pedálozhatunk rajta.

Ghost Square Cross 3 Forrás: Mozgásvilág.hu
Ghost Square Cross 3
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

 

A tárcsafékeknek hála, nem kell aggódnunk a biztonságos megállás miatt – minden időjárási körülményben jól fognak. Az ergonomikus markolat és egy ilyen bringában a teleszkópos villa léte kifejezetten a kényelmünket szolgálja, így

bátran elindulhatunk vele hosszabb túrákra is.

 

Vagány csajoknak rövidtúrákhoz

Ghost Square Cross 4 Miss

Magam előtt látom azt a csajt, aki ezen a matt szürke és okker színű festésű bringán suhan keresztül a városon. Egyszerre vagány és sportos. A férfi tekintetek hirtelen nem tudják hova pillantsanak… a bringát vagy őt nézzék meg jobban..

 Ghost Square Cross 4 Miss Forrás: Mozgásvilág.huGhost Square Cross 4 Miss

 
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

A Square Cross Miss a férfi változathoz hasonlóan robosztus felépítésű, súlya mindössze 13 kg és kényelmes, egyenes hátas üléspozíciót kínál.

Ami pedig az alkatrészeket illeti: a felső kategóriás hátsó váltó megbízhatóan és pontosan teszi a dolgát, a hidraulikus tárcsafékek nem igényelnek túlzott karbantartást és minden időjárási körülményben megfelelően teszik a dolgukat. A teleszkópos villa kicsit nehéz, de amennyire egy ilyen kerékpárnál elvárhatjuk, elég komfortnövelő tényező. Az ergonomikus markolat pedig még kényelmesebbé teszi a bringát, így egy hosszabb tekerés végén sem fog fájni a csuklónk.

 

Ghost Square Cross 4 Miss Forrás: Mozgásvilág.hu
Ghost Square Cross 4 Miss
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

További kényelemnövelő trükk, hogy a Square Cross kerékpárok támvillái a felsőcső és nyeregcső találkozása alatt támasztja az üléscsövet. Ennek köszönhetően kevésbé merev ez a rész, így rossz minőségű utakon, dózerúton komfortosabbnak fogja érezni hátsófelünk.

A semi-slick gumiknak, a magas peremes felniknek, a csomagtartó felszerelési pontoknak köszönhetően még rengeteg potenciál lapul a bringába. Csak rajtad múlik, mennyit aknázol abból ki.

 

Hirdetés