Giant Center a Lövőház utcában Hír

(x) - Támogatott tartalom
2011/03/30
A 2011-es Giant modellek mellett számos akciós MTB és trekking-city kerékpár is gazdájára vár.
“GIANT Center” lett a tandtsport Lövőház utcai szaküzlete A tandtsport II. ker. Lövőház utca 16. alatti (a Mamut melletti) szaküzlete elsőként a régióban elnyerte a GIANT-től a „ GIANT Center ” kinevezést.  A szaküzletben megtaláljuk a GIANT 2011-es kerékpáros kínálatának szinte teljes keresztmetszetét. Az aktuális modellek mellett számos akciós MTB és trekking-city kerékpár is gazdájára vár. További részletek: www.tandtsport.hu
 
A GIANT-ról A GIANT az évente eladott több mint hatmillió bringájával hét földrész ötvenegynéhány országának kedvenc minőségi kerékpármárkája.  Öt gyártási telephelyével, hat dizájn centrumával Európában, az USA-ban és Ázsiában utolérhetetlen mértékű tapasztalatot szerzett a gyártási technológiák és a különböző kerékpáros igények optimális kielégítése területén.   A cég saját üzemeiben 38 éve tervez és gyárt AluxX alumínium vázakat .
Az eredmény?
A GIANT vázak tartóssága, merevsége legendás, súlya ugyanakkor alacsonyabb, mint más márkák esetén. GIANT saját, házon belüli gyártási kapacitása azt jelenti, hogy képes a gyártási folyamat minden egyes lépését közvetlenül felügyelni, ami garantálja, hogy minden legyártott váz megfelel a legszigorúbb minőségi tolerancia előírásoknak. A csillogó fényű vázlakkozás látványos megjelenést biztosít, a Diamond Shield felületkezelés pedig megvédi a vázat a karcolásoktól és az időjárás viszontagságaitól.
Első volt a GIANT a FluidForm váztechnológia használatában. A FluidForm vázak nem csak merevebbek, de látványosabbak is, mint hagyományos társaik. A bringák harmonikus megjelenésűek, az alkatrészek nem csak műszaki paramétereikben, hanem forma- és színvilágukban is tökéletesen illenek egymáshoz. 
81420-maestrosusp.jpg  A GIANT élenjár új technológiák megvalósításában. Az összteleszkópos kerékpárjaiban egységesen alkalmazott MAESTO hátsó felfüggesztési rendszer tökéletesen alkalmazkodik a terep adottságaihoz és a bringáshoz. Energiaveszteség nélkül, maximális pedálozási hatékonysággal tekerhetünk felfelé, ugyanakkor folyamatosan kapcsolatban maradva a talajjal, biztonságosan és kényelmesen suhanhatunk lefelé. A fékezés nincs hatással a rugózásra.  A cross-country versenyzésre optimalizált ANTHEM sorozat tagjai, vagy az all-mountain / trail felhasználásra kifejlesztett TRANCE kerékpárok a napi használat során bizonyítják e technológia fölényét. 
 

81420-montigiant.jpg
  A 29”-os MTB-k számos előnyük folytán (jobban mászik át az akadályokon, nagyobb érintkezési felület a talajjal, gyorsabb tempó lefelé) az utóbbi időben fokozódó népszerűséget élveznek. A GIANT ebben a kategóriában is kitűnő ár-érték arányú kínálattal rendelkezik, mint például a TALON 29 -es.

 
81420-compactroad.jpg   A GIANT CompactRoad geometriájú , ejtett felsőcsövű országúti vázainak fölénye olyan nyilvánvaló volt, hogy a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség ennek megfelelően módosította szabályzatát. Azáltal, hogy a felsőcső az üléscső felé jelentősen lejt, a GIANT jelentősen csökkenteni tudja az első és a hátsó háromszög méretét, ami által kialakul a markáns kompakt sziluett. Funkcionálisan a kompakt forma csökkenti a súlyt és növeli a keresztirányú merevséget. Ennek köszönhetően a váz jobban gyorsul, mivel kisebb a nem kívánt meghajlásból adódó energiavesztesége.
 
A GIANT a világ vezető gyártója a karbon technológia területén is. Speciális C-Tech üzemében készülnek a karbon vázak maximális műgonddal, bevált, magas teljesítményű karbon anyagokból. A T-700 alapanyagot egyébként szintén maga a GIANT gyártja.  Az eredmény: szuperkönnyű, kimagaslóan merev és kényelmes vázak.
 
Hogyan tudott a GIANT , mely negyven éve kis tajvani összeszerelő üzemként indult, világszerte az iparág vezető kerékpár márkájává válni?   Mint sok más cégnél, itt is a cégalapító szinte mániákus elkötelezettsége a folyamatos megújulás és a lehető legjobb minőség mellett a titok nyitja.
 
81420-oregjapan.jpg
 
King Liu, a GIANT cég alapítója , egyébként 73 éves korában hirtelen felismerésre jutott:  „ 35 évig gyártottam a kerékpárokat, de a minőségellenőrzéshez szükséges kipróbálásokon kívül még nem kerékpároztam. Mostantól ez másképp lesz.’ ”  King úr időközben rendszeres, többhetes túrái keretében már több tízezer kilométert tett meg Kínában: „ Izmos lettem, a pocakom eltűnt. A korábbi gerincfájdalmaimat mintha elfújták volta. Sokkal fiatalabb lettem, mióta bringázom. ” Az elnök, aki olyan életkorban kezdett kerékpározni, amikor sokan talán éppen abbahagyják, potenciális vevők milliói számára példakép.
www.giant-bicycles.com/hu-hu