A Giant Trance X 4 fölényesen nyert Hír

Giant-bicycles
2011/04/28
A Giant Trance X 4 fölényesen nyerte a MOUNTAIN BIKER RIDER brit hegyikerékpáros szaklap tesztjét
Hirdetés
Az MBR Magazine most megjelenő májusi számában közli  éves  'Budget Bouncers' (kedvező árú összteleszkóposok) tesztjét, melyben hat ismert márka elérhető árú összteleszkóposát hasonlítja össze.  2010-ben a Trance X 4 lett a győztese  a '1K Wonders' full-suspension test -nek (Össztelósok tesztje az ezer font feletti kategóriában).  Lássuk, mi a MBR Magazine véleménye 2011-es Trance X 4 -ről (idézetek a szaklapból):
“Idén visszatért, hogy megvédje az elsőségét és az első benyomások jobbak, mint valaha.”
“2011-re a Trance X váz lényegesen megújult  - most elkeskenyedő OverDrive fejcsővel büszkélkedik, mely megnövelte elől a merevséget, Push fit középcsapággyal a hatékonyabb pedálozás érdekében és egyenes felsőcsövel, mint a rövidebb rugóutas Anthem X. Mindent összevetve ugyanaz a csodálatos Trance X élmény, de még egy kicsit könnyebb és merevebb. Minden tesztelő élvezte a bringát!”
 
81491-logo-Giant.jpg
 
“Az új vázat merevnek és megnyugtatóan stabilnak éreztük, ugyanakkor nem vesztett játékosságából.”
“Miként minden igazán jó bringa, kiemelkedőt nyújt minden tekintetben: az eleje nem vándorol el mászás közben … és a felfüggesztés hihetetlenül kiegyensúlyozottnak tűnik miközben kiemelkedő talajfogást biztosít mind elől, mind hátul.”
“A legjobb pedig az, hogy a kerékpár semmilyen korlátot nem jelent. Olyan keményen és gyorsan mehetsz vele, amennyire cask képességed és fittséged megengedi. Önbizalmat ad, akár kis beképzeltséget is.
És az ítélet? “Árkategóriájában egyszerűen nincs jobb bringa, mint a 2011-es Giant Trance X4.”

A tesztgyőztes  Trance X4 a megszerezhető 10 pontból a  maximális 10-et szerezte meg  és fölényesen maga mögé utasította versenytársait (Specialized, Canyon, Ghost, GT és KHS).
Hirdetés