Ingyen utaznak a bringák a BringaMánia Balatonkörre Hír

Vuelta Sportiroda
2012/04/25
Válts 33%-os alkalmi menettérti jegyet és/vagy díjmentes kerékpárjegyet április 27.-i vagy 28.-i utazásra, Balatonföldvár állomásra.
Hirdetés

Április 28-án, szombaton ismét indul a McDonald’s BringaMánia Balatonkör, immár 13. alkalommal. A túrára a MÁV-Start kétféle kedvezménnyel készült, melyek külön és együtt is igénybe vehetők.

 

82318-nevez-s.jpg

 

Irány Balatonföldvár, próbáld ki magad hétvégén a tavaszi szezon legnagyobb, 206 kilométeres tókerülő túráján! Ha túl hosszúnak érzed a távot, indulj a 86 kilométeres Kiskörön – ezt azoknak ajánljuk, akik még nem próbálkoztak egész napos bringatúrával. A résztvevők pénztárcáját – a MÁV-Start jóvoltából – kétféle kedvezménnyel kímélik, melyek együttesen is igénybe vehetők. Válts 33%-os alkalmi menettérti (retúr) jegyet és/vagy díjmentes kerékpárjegyet április 27.-i vagy 28.-i utazásra, Balatonföldvár állomásra. Tedd el a kerékpárjegyet, kérj erre és a menetjegyre is egy-egy pecsétet a szervezőktől, és visszafelé is ingyen visszük a bicajodat!

 

82318-bringa-vonaton.JPG

 

Érdemes eljönni, mert a felejthetetlen élmény mellett értékes ajándék várja az indulókat. A túrán résztvevők között több mint 100.000 forint értékű sportszert sorsolnak ki, emellett minden túrázó pólót kap ajándékba.   Előnevezésre szerda délutánig van lehetőség a Vuelta Sportirodában (Budapest, Kőrösi Csoma Sándor út 53.-55.), vagy Siófokon a Böröcfi Kerékpárboltban (Siófok, Fő utca 99). A helyszíni nevezés és rajtszám átvétel április 27-én, pénteken 16:00-20:30-ig, 28-án, szombaton pedig hajnali 4:45-től lesz (6 órakor indul a túra).

 

82318-gyerek-akad-lyp-lya.jpg

 

A legkisebbekre is gondoltak a szervezők : a balatonföldvári Keleti strandon gyermekversenyekkel, az olimpia jegyében zajló kerékpáros erőpróbával, látványos bemutatókkal és sok más színes program mellett ingyenes Alma Együttes koncerttel várjuk a családokat. Természetesen a gyerekeknek is lesz az erőnlétüknek megfelelő bringatúra, a délelőtti, Balatonföldvár útjain vezetett 6 km-es „Balaton-köröcske ”, igazi kisgyermekes, családi program. További információkat itt találsz!

Találkozzunk Balatonföldváron!
Hirdetés