Endura 2015 Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2014/09/12
Hol bringázol? Mutatunk hozzá ruhát, ami jó lesz!
Hirdetés

Bringával a buliba ruhakollekció
Nem kell UFOnak, sem nindzsának öltözködni ahhoz, hogy elkerüld a kocsival dugóban állást, vagy a tömegközlekedésen nyomorgást. Az Endura jövő évi kollekciójából egy komplett bringás csajozós buliszerkó összeállítható.

...mégis bunda a bunda
A Primaloft vízálló béléssel megáldott kabáttal még a hülye nyomulós dumáidat is letesztelheted. Ha nem jött be az egyik, csak fordítsd ki a kabátot és máris tiszta lappal indulhatsz, nem fognak felismerni... na persze. Egyik oldalán visszafogott fekete/mélyszürke, másik oldalon harsány zöld szín, mindkét állásban kapucni, zsebek és fényvisszaverő betétek. Pillekönnyű, meleg, jól néz ki és egyből két kabátod is lesz.

 

Endura kifordítós bringáskabát Forrás: Paraferee - Mozgásvilág.hu
Endura kifordítós bringáskabát
Kép forrása: Paraferee - Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre!

 

Láthatatlan láthatóság
Matthew McConaughey a Mud című filmben azt vallja ingéről, hogy megvédi az életét, az ingujjába varrt kígyó-(vagy milyen)-mintának köszönhetően. Na, az Endura sportosan elegáns kockás inge szintén életmentő, de sokkal inkább a normál esetben észrevehetetlen fényvisszaverő csíkok miatt, amik egy közeledő autó lámpafényénél vannak annyira hatásosak, mint a buta kinézetű láthatósági mellények. Arról mondjuk nincs tapasztalatom, hogy tánctéren a stroboszkóp hatására hogy viselkedik az ing...

 

"Balratartós" bringás naci
Az Endura városi nacija a megszólalásig olyan, mint bármelyik, ma divatos farmernaci. Aztán eljön a pillanat, hogy bringára pattansz és ilyenkor jön jól a farzsebből elővarázsolható ráhajtóka fényvisszaverő mintázattal, és a felhajtott nadrágszárral előbukkanó másik fényvisszaverő "U"-betű.

 

Endura bringás farmer Forrás: Paraferee - Mozgásvilág.hu
Endura bringás farmer
Kép forrása: Paraferee - Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre!

 

A szárfelhajtás előnyeit mondjuk a szigetországiak jobban ki tudják használni, mert ugye általában a jobb nadrágszárat hajtod fel, hogy megóvd a lánctól, viszont jobbra-tartós közlekedésben épp a bal lábon lenne célszerű a reflekció. Arról pedig lemaradt a praktikus kiegészítő. Ettől a malőrtől eltekintve még vidáman elfogadnánk egyet.

 

A profik ötletei nekünk
Az Endura a Movie Star Pro Tour csapat igényei és visszajelzései alapján fejlesztette új kollekcióját, ami minden jel szerint az "átlagpógárnak" is kedvére válhat.

Ilyen például a vízálló bringásmez, amibe derékrésznél extra kihajtható sejhaj-takarót integráltak, ha eleredne az eső, és aminek cipzár-vonala felfelé asszimmetrikus, hogy ne az ádámcsutkát bizergálja a húzóka (ezt mondjuk először nem tudtuk és illedelmes gyerek módjára próbáltuk "rendesen" felöltöztetni a próbababát).

 

Az a bizonyos kihajtható sejhajvédő Forrás: Paraferee - Mozgásvilág.hu
Az a bizonyos kihajtható sejhajvédő
Kép forrása: Paraferee - Mozgásvilág.hu

Galériához klikk a képre!

 

Ha azt hitted, egyedül vagy a kantáros nadrág VS pisilni-kakilni kell problémával, akkor sasolj. A női kantáros háromnegyedes nadrág teljes hátsó része lecipzározható, így nem probléma a könnyítés többé (a mocskos fantáziánkat meg most a jóízlés kedvéért mellőzzük).

 

Az Endura magyarországi fogralmazója a Green Serpentine Kft...

Hirdetés