Rubena újdonság elérhető áron Hír

(x) - Támogatott tartalom
2014/09/16
A Rubena a 2014-es Eurobike kiállításon bemutatta új, elérhető árú MTB mintázatát.

A Rubena a 2014-es Eurobike kiállításon bemutatta új, elérhető árú MTB mintázatát Tomcat néven. Az idei évben - a tervek szerint - 6 millió db külsőgumit és 10 millió db belsőgumit előállító cseh gyártó teljes termékpalettája látható volt Friedrichshafen-ben.

Az idei évben még bemutatásra kerül egy, a mintázatban a Scylla és Charybdis közé érkező, felső kategóriás, hajtogatható MTB külsőgumi, és várhatóan télre tovább bővül a szögesgumi kínálat.

2015. évtől kezdve pedig a Racing Pro kivitelű hajtogatható külsőgumik minden esetben Tubeless Supra verzióban készülnek, hiszen ez a kivitel mind a Tubeless, mind a hagyományos (belsős) rendszer iránt érdeklődő bringásoknak egyaránt tökéletes választás.

 

Rubena R12 TOMCAT
ÚJ MTB mintázat 54-622 (29 x 2,10) és 54-584 (27,5 x 2,10) méretekben.

Elérhető lesz CLASSIC (drótperemes) kivitelben:
- teljesen fekete színben
- és "White Stripes" kivitelben is

Rubena R12 TOMCAT Forrás: Rubena
Rubena R12 TOMCAT
Kép forrása: Rubena

"Átlagosnál durvább mintázat közepesen megterhelőtől egészen a változóan nehéz terepkörülményekhez. A külsőgumi hatékonyan küzdi le a sziklás, törmelékes és egyúttal puhább (homok, sekély sár) felületeket is. A gumi kiváló tapadásával biztonságos kerékpározást, uralhatóságot tesz lehetővé még kanyarokban is, magas öntisztuló képességgel párosulva."