Menü

2012.11.29.     Hozzászólás 2

Mozgásvilág.hu

Bringásoknak karácsonyra

Ha a bringamániás emberkének keresel karácsonyi ajándékot, talán nem fogsz meglepődni, ha azt mondjuk: nézz szét egy kerékpárboltban :)


Mi is szétnéztünk és kinéztünk pár olyan cuccot, aminek tuti örülnénk.

 

SH+ Shabli

Ha a fejvédőről, mint karácsonyi ajándékról beszélünk, akkor egy igazán ütős darabot kéne találnunk, mint például az SH+ Shabli.

Könnyű, jól szellőző, kényelmesen a fejre illeszthető és ami a legfontosabb: egy csomó színben és dizájnban kapható, amik egytől egyig durván jól néznek ki. Nem hiszem, hogy a Shabli bárkinek is csalódást okozna, ha a csomagolást felszakítva előbújik a dobozból. Ez jó ötlet karácsonyra...

 

 

Moon Mask

Ha van olyan kerékpáros kiegészítő, aminek gyakorlatilag valamennyi bringás örülne, az egy tuti kerékpáros lámpa. A Focus kerékpárboltban a Moon Mask 5 ledes első lámpán akadt meg a szemünk.

Gyönyörű, apró, dizájnos, USB-ről tölthető és korrekt (70 lumen) fénye van, amivel nem csak látszani, de látni is lehet. Egyszerűen imádnivaló és árkategóriáját tekintve és jó helyen van.

 

  

Villogó

Ha ún. jelképes ajándékot keresel, akkor egy színes, vidám, 12 lumenes villogó (amit javaslom nem villogó, hanemy folyamatosan világító módban használni) remek választás. Ez jó ötlet karácsonyra...

 

 

Univega

A kerékpáros karácsonyi téma netovábbja pedig maga a kerékpár. Jellemző, hogy a rájderkedni vágyó kölök álma szenteste válik valóra, például egy össztelós Univega gyerekbringa képében.

Nyakbaugrás borítékolva. Ez jó ötlet karácsonyra...

 

Ha bringás ajándékot tervezel, de nem találtad meg a tutit a fentiek között, nézz el a Focus kerékpárboltba!

Olvass többet a témáról: Karácsonyi ajándékötletek