Menü

2012.11.29.     Hozzászólás 2

Mozgásvilág.hu

Bringásoknak karácsonyra

Ha a bringamániás emberkének keresel karácsonyi ajándékot, talán nem fogsz meglepődni, ha azt mondjuk: nézz szét egy kerékpárboltban :)


Mi is szétnéztünk és kinéztünk pár olyan cuccot, aminek tuti örülnénk.

 

SH+ Shabli

Ha a fejvédőről, mint karácsonyi ajándékról beszélünk, akkor egy igazán ütős darabot kéne találnunk, mint például az SH+ Shabli.

Könnyű, jól szellőző, kényelmesen a fejre illeszthető és ami a legfontosabb: egy csomó színben és dizájnban kapható, amik egytől egyig durván jól néznek ki. Nem hiszem, hogy a Shabli bárkinek is csalódást okozna, ha a csomagolást felszakítva előbújik a dobozból. Ez jó ötlet karácsonyra...

 

 

Moon Mask

Ha van olyan kerékpáros kiegészítő, aminek gyakorlatilag valamennyi bringás örülne, az egy tuti kerékpáros lámpa. A Focus kerékpárboltban a Moon Mask 5 ledes első lámpán akadt meg a szemünk.

Gyönyörű, apró, dizájnos, USB-ről tölthető és korrekt (70 lumen) fénye van, amivel nem csak látszani, de látni is lehet. Egyszerűen imádnivaló és árkategóriáját tekintve és jó helyen van.

 

  

Villogó

Ha ún. jelképes ajándékot keresel, akkor egy színes, vidám, 12 lumenes villogó (amit javaslom nem villogó, hanemy folyamatosan világító módban használni) remek választás. Ez jó ötlet karácsonyra...

 

 

Univega

A kerékpáros karácsonyi téma netovábbja pedig maga a kerékpár. Jellemző, hogy a rájderkedni vágyó kölök álma szenteste válik valóra, például egy össztelós Univega gyerekbringa képében.

Nyakbaugrás borítékolva. Ez jó ötlet karácsonyra...

 

Ha bringás ajándékot tervezel, de nem találtad meg a tutit a fentiek között, nézz el a Focus kerékpárboltba!

Olvass többet a témáról: Karácsonyi ajándékötletek

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • SiMoon 2012.12.11.   11:03

  SiMoon

  Sajnos a weboldalon valóban nincsenek feltöltve a termékek, amiről nem mi tehetünk. A feltüntetett termékeket viszont személyesen válogattuk össze a focus kerékpárboltban, így azok garantáltan fellelhetőek. Tipp: ha nincs web, próbáld a telefont, vagy a személyes megkeresést - talán éppen ezért irányítanak a linkek az elérhetőségekre ;)

  válasz erre...

 • AttiM 2012.12.11.   07:37

  AttiM

  Sziasztok,

  köszönöm az ajánlót! Azonban lehetetlen ezeket a termékeket megtalálni a promótált Focus kerékpárbolt weboldalán! Jó lett volna, ha a termékek linkje nem a bolt elérhetőségére mutatna, hanem ténylegesen a termékekre, de ettől függetlenül bosszantó, hogy az oldalon annyira nem találhatók ezek, hogy attól tartok, nincsenek is! Még a gugli sem találja az oldalon, pl: a "moon mask" site:http://focuskerekparbolt.hu keresés semmilyen találatot nem hoz.
  Nagyon kedvellek Benneteket, de most kicsit ki vagyok akadva. Ezt így félmunkának tartom, bocsánat az őszinteségért... :-(

  válasz erre...