Balaton Bike Fest - Balaton Maraton Hír

www.balatonbikefest.hu
2009/05/29
A Balaton Bike Fest zárónapján, június 28-án rendezik meg a Balaton Maratont. A nõi mezõny rajtjánál minden valószínûség szerint ott lesz az egyik legsikeresebb hazai maraton-menõ: Módos Gabriella.
Hirdetés

A Merida Maraton Team CST kerekesének eredményei közül kiemelkedik a Caprine Maraton Szilvásvárad és a Bükk Maraton kupafutamok 2008-as gyõzelme, a maraton bajnokság tavalyi ezüstérme, az olimpiai krossz ob 2008-as bronzérme, valamint a Salzkammergut Maraton 2007-es 18. helyezése.

 

- Egyszer kezembe került a BBF prospektusa. Remélem, sikerül a rendezõknek megvalósítani céljukat, és hazánkban is létrejön egy kerékpáros fesztivál, évrõl évre több látogatóval - ahol minden kerékméret találkozik. Megjelennek versenyek, a kísérõknek túrák, a látogatóknak szórakoztató események, kiállítás, gondolom esténként sem lesz 8-kor lámpaoltás - no és ott a Balaton! Tervezem, hogy hosszú hétvégére megyek, nem csak a Maratonra - kezdte Gabi.

 

- Az elmúlt szezonom viszonylag jól sikerült - már amikor épp nem volt semmi bajom. Nyertem Magyar Kupa futamokat, dobogón álltam országos bajnokságokon. Sikeres kulcscsonttörés és térdmûtét után, számomra az idei felkészülés gyógytornával indult. Szerencsére már minden rendben! A pár hónap kihagyást még érezni lehet, remélem nem sokáig! - tette hozzá az elmúlt idõszak iránti érdeklõdésemre.

 

- Hogyan illeszkedik az idei versenyprogramodba a BBF? - Kemény idõszak vár rám, minden hétvégén verseny van a Balaton Bike Festig, utána következõ héten pe dig Duna Maraton. Ez így sok, valamit biztosan ki fogok hagyni, de a Balaton Maratonon tuti, ott leszek!

 

 - Milyen eredményre számítasz a balatonfüredi versenyen? - Középtávon indulok, ami a kiírás szerint 65km, nõk részére ez a favorizált, egyben ranglistafutam. Célom a dobogó.
Hirdetés