Ajándéktippek latyakos éjszakákra

Ajándéktippek latyakos éjszakákra

Kakuk András
Kakuk András
2015/11/24
Ne legyen gond a sötét és a csapadékos időjárás sem
Hirdetés

Csapadékos időben és sötétben is lehet bringázni, bringával is lehet elegánsan közlekedni és csapadékos, sötét időben is lehet elegánsan közlekedni bringával.

 

Vaude Clubride II

 

Vaude Clubride II
Vaude Clubride II

 

 

Gyors edzés munka előtt? Egész nap rohansz? Esős az idő? Az összes kérdésre a Clubride II a válasz. A teljesen vízálló, és PVC mentes Optik anyagból készült kerékpáros táska első ránézésre is nyerő.

A felső nagy nyíláson keresztül könnyen pakolható, kézi vagy hátitáskaként is használható darab egyszerre elegáns és sportos. Kedves Jézuska tök mindegy, hogy szürke vagy fekete kivitelben van raktáron, hozzad!

 

Megnézem

  


 

Hogyan lesz élvezhető a latyakban bringázás?

Vaude Shoecover Fluid II

 

Vaude Shoecover Fluid II
Vaude Shoecover Fluid II

 

 

Rossz időt, latyakot de gyorsan! A 2 rétegű membránnal ellátott Vaude kamáslival élmény a téli bringázás. Bakancsra is könnyen felhúzható, 2 extra tépőzárral méretre állítható.

A zord időjárás közben az a tudat is melegítsen, hogy a Fluid duplán is öko termék. A “bluedesign” kompatibilis textílián túl, a Vaude saját öko szabványának a “Green Shape”-nek is megfelel.

 

Megnézem

  


 

Minket is meggyőzött

Petzl Tikka RXP

 

Petzl Tikka RXP
Petzl Tikka RXP

 

 

A téli időszámításban egy fejlámpa biztos választás az outdoor őrült kedvesünknek. Ezen belül a Tikka RXP olyan, amit gondolkozás nélkül megvehetsz. Mi is teszteltük és minket meggyőzött. Fényereje elegendő bármilyen sporthoz, fénycsóvája 70 méterre világítja be előttünk az utat. Színválasztékban nincs hiány, a türkisz, narancs stb... színek közül bármilyen egyéniséghez találsz megfelelőt.

A szenzoros módot használva a készülék érzékeli a tárgyakat és automatikusan lejjebb veszi a fényerőt. Az intelligens fényerő szabályzó sok helyzetben valós értéket képvisel, mint pl. ha a kolléga maximum fényerővel fordul felénk. Akár a karácsonyfa körül is el lehet vele játszani, tuti feldobja az estét.

 

Megnézem

  


 

Hirdetés