Silva Luxeon - Led fejlámpa AKCIÓ! Hír

Multinavigator.hu;http://www.multinavigator.hu
2010/07/21
Fényes út a sötétben! - A nyári meleg, vagy az esti hűs levegő sokszor elnyújtja edzésünket...
Hirdetés
80900-lead.jpg  
Ilyenkor mindíg szükség van egy biztos társra, aki nyilvánvalóvá teszi számunkra a utunk rejtelmeit. A SILVA fejlámpák ebben segítenek, legyen szó, futásról, kerékpározásról, barlangászásról.
Silva Luxeon - Led fejlámpa AKCIÓ! Most a készlet erejéig, -20, -30%-os kedvezménnyel vásárolhatsz fejlámpát, amely mellé 5.000 Ft-os ajándék vásárlási utalványt adunk. Klikk ide!
80900-l1_l4bl.jpg
A svéd, sportfelszereléseket és kiegészítőket gyártó Silva cég fejlámpáiról mindenhol elismerően beszélnek. Ha fejlámpáról van szó, korántsem véletlen, hogy a svédek jutnak eszünkbe, ők ugyanis sportos életvitelük kapcsán igen gyakran használják a Silva minőségi felszereléseit! Nincs ez másként a Silva LX II-es fejlámpával kapcsolatban sem! Már elődje, a Silva LX típusú fejlámpája is bizonyította versenyképességét erős, LED-es fényével, és intelligens, széles spektrumú megvilágítási kapacitásával.
  Inov-8 ajándékutalvány: Az Inov8 sokak által már jól ismert a terep és táj futócipők terén alkotott sikereiről. Most 2011-ben az aszfalt és könnyű terep szerelmesei számára is kedveskedik pár nagyágyúval!
80900-inov-8-2011-road-x.jpg
Hirdetés