Saucony 2015

Saucony 2015

(x) - Támogatott tartalom
2015/03/27
A Saucony® bemutatja a Whoa (Hűha) élményt az ISO-Series™ ‘15 tavaszi kollekciójával

isoser.jpg
isoser.jpg

 

A SAUCONY® BEMUTATJA A ‘WHOA’ (HŰHA) ÉLMÉNYT AZ ISO-SERIES™ ‘15 TAVASZI KOLLEKCIÓJÁVAL

Úgy tervezték, hogy futásra késztessen: Az ISO-Series ISOFIT™ Dinamikus illeszkedési Rendszerrel és PWRGRID+™ Továbbfejlesztett ütéscsillapítási technológiával rendelkezik.

Whoa (Hűha). Ez az egy szó azt az egyedülálló érzést fejezi ki, amelyet a futók éreznek, amikor felveszik a legújabb Saucony ISO-Series kollekció cipőit.

A 2015. tavaszán debütáló ISO-Series-ben megtalálhatóak az újratervezett Triumph és Hurricane modellek és a legújabb Zealot modell, valamint bemutatjuk a márka legújabb innovációit: ISOFIT és PWRGRID+. Az ISOFIT dinamikus illeszkedési rendszere alkalmazkodik a futó lábához mozgás közben, lehetővé téve, hogy a cipő tökéletes harmóniában mozogjon a lábbal.

A továbbfejlesztett ütéscsillapítás érdekében a PWRGRID+ platformmal kombinálva az ISO-Series a legújabb bizonyíték arra, hogy a Saucony elkötelezett abban, hogy folyamatosan növelje a futási élményt a teljesítménybeli innováción keresztül.

"Design filozófiánk mindig is az volt, hogy a futó teljes lépésének dinamikáját tartsuk szem ellőtt, nem pedig csak az ütés pillanatát,"- mondta Pat O\'Malley, a Saucony globális termék menedzsment senior alelnöke. "A futók mindig azt mondják, hogy az illeszkedés a legfontosabb kritérium a futócipő kiválasztásánál. Létezik viszont illeszkedés és mozgás közben illeszkedés. Az ISOFIT fenntartott dinamikus illeszkedést nyújt - valóban személyes kapcsolatot a futó és cipője között - a láb formájától, a lépés mechanikájától és a talaj felületétől függetlenül. Az ISO-Series finomhangolt megközelítését úgy terveztük, hogy futásra késztessen, miközben Ön úgy élvezheti a futási élményt, mint még soha."

 

ISOFIT™

A Running USA 2013 Országos futási felmérése (az Amerikai Egyesült Államokban) alapján a megkérdezettek 92%--a az "illeszkedést" választotta a legfontosabb kritériumnak futócipő vásárlásakor. A Saucony tervezői rendkívül puha talpbélést terveztek, mely rugalmas légáteresztő mesh anyagból készül, hogy úgy illeszkedjen a lábra, mint egy zokni. A lebegő alátámasztó kamra nyeregként ül a talpbélésen megtámasztva a lábközépet és illeszkedve a láb méretéhez, formájához és mozgásához, miközben lehetővé teszi, hogy a cipő reagáljon a futó járásmódjához a futás során.

 

PWRGRID+™

A PWRGRID+ platformot a PowerGrid™ technológiával terveztük, amely egy Powerfoam habszivacs anyag. Ezt egyesítettük a Saucony GRID™ technológiájával és így létrehoztunk egy olyan rendszert, amely hatékonyan központosítja a lábat, elnyeli az ütéseket és eloszlatja a nyomást. A PWRGRID+ platform megnövelt kötegmagassága 20%-kal jobb ütéscsillapítást biztosít és 15%-kal jobb rugalmasságot, mint a PowerGrid szerkezet önmagában. Az eredmény pedig a legjobb ütéscsillapítással bíró futási élmény, melyet a márka valaha is alkotott.

 

Az ISO-Series: ‘Whoa.’

"A Whoa (Hűha) a sportolóink és tesztelőink akaratlan és eredeti megnyilvánulása.” - mondta Mary O\'Brien, a Saucony globális marketing alelnöke. "Minden alkalommal, amikor az egyik ilyen futó felvett egy ISO-Series cipőt, az első reakció következetesen az volt, hogy Whoa (Hűha). Ez az igazság pillanata volt - az öröm és a meglepettség valódi megnyilvánulása. És ezek azok a pillanatok, egymásba kapcsolódva, amelyek végül létrehoztak egy nemcsak felejthetetlen futási élményt, hanem egy olyan élményt is, amelyet meg akartak osztani másokkal is."

 

 

triumph.jpg
triumph.jpg

PowerGrid+ Triumph ISO ffi

A Triumph az általunk alkotott legpuhább, a legpárnázottabb futási élményt nyújtja.
Tovább...

 

hurricane.jpg
hurricane.jpg

PowerGrid+ Hurricane ISO ffi

Vértezze fel magát és készüljön fel arra, hogy megtapasztalja az eddigi legjobb ütéscsillapítással bíró, puha Hurricane modellt!
Tovább...

 

zealot.jpg
zealot.jpg

PowerGrid+ Zealot ISO ffi

Zealot: def. Fanatikus futóknak, akik nem alkudnak meg a legkiválóbb futócipő megtalálásában.
Tovább...

  

 


  

 

Saucony TOTALRUN rendszer
Saucony TOTALRUN rendszer

Nagyításhoz klikk a képre!

 

TOTAL RUN RENDSZER

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mérnöki megoldásokat találjunk a futáshoz. Így alkottuk mega a TOTALRUN Rendszert, amelyhez a következő kérdésekre kerestük a választ: „Mit akar a futó?” és „Mire van szüksége a futónak?”. Ezen kívül az volt a célunk, hogy nagyon egyszerű legyen, így jobban koncentrálhattunk azokra a tulajdonságokra és előnyökre, amelyeket ezek a ruházati termékek a futónak nyújtanak.

3 fő területet céloztunk meg – tartson SZÁRAZON és MELEGEN, valamint VÉDJEN az időjárás viszontagságaival szemben. Az ezeken az elveken alapuló mérnöki tervezés eredményeképpen alkottuk meg a futó számára a kényelmes és technikai környezetet, amely által a futás bármilyen időjárási viszonyok között élvezhető.

RUN DRY
ALÁÖLTÖZET, AMELY SZÁRAZON TART

RUN WARM
KÖZÉPSŐ RÉTEG, AMELY MELEGEN TART

RUN SHIELD
KÜLSŐ RÉTEG, AMELY VÉD AZ IDŐJÁRÁS VISZONTAGSÁGAITÓL

  

Saucony_singlet_and_short83.jpg
Saucony_singlet_and_short83.jpg

  

 


  

 

saucony-logo.jpg
saucony-logo.jpg

van élet az edzés előtt és edzés után is…
 

04-Originals.jpg
04-Originals.jpg

Első ízben kerülnek forgalmazásra Magyarországon a Saucony Originals cipők (a 60 - 80-as évek futócipőinek lifestyle, divatos, retro stílusa), mint a Jazz, Shadow, etc. modellek.

 

egyik.jpg
egyik.jpg

Shadow Original ffi

 

masik.jpg
masik.jpg

Shadow 5000 női