Most éri meg Saucony ruházatot venni

Most éri meg Saucony ruházatot venni

(x) - Támogatott tartalom
2016/01/20
Egyes termékekhez akár 85% kedvezmény is jár.

Újévi fogadalmak betartásához, vagy csak úgy egyszerűen, céltalan sportoláshoz is találsz a Saucony szezonális akciói között hozzád illő ruházatot. Mivel, ahogy megírtuk idén nyárig lehet az Unisport Kft által importált Saucony márkához hozzáférni, érdemes vetned rá egy pillantást, mert most kiemelt kedvezménnyel vehetsz technikai- és szabadidő ruházatot, valamint kiegészítőket is.

 


 

Engedd meg, hogy ajánljunk egy-egy szettet, ami szerintünk elég derék ajánlat, de természetesen úgy állítod össze a kívánságlistádat, ahogy csak szeretnéd.

Férfi szett

F. Nomad szélálló felső

A Nomad dzsekivel szembenézhetsz az ősz és a tél kihívásaival! Minden szükséges helyen rendelkezik védelemmel és szelőzéssel. Kivételesen könnyű és rugalmas FlexShell anyag elöl, a karoknál és a hát felső és alsó részén, amely egyben szél- és vízálló is, hogy a rossz idő se akadályozzon meg a futásban
Az elülső és a háton lévő fényvisszaverő mintáknak köszönhetően a sötétben is jól látható leszel. Cipzáras elülső kézzsebek és rejtett elülső zsebek a mellkasnál szolgálnak az elengedhetetlen dolgok tárolására.

Eredeti ár: 23 990,- Ft 
Akciós ár: 18 990,- Ft

 

D. Nomad 4 szél eső álló thermo nadrág

A Nomad nadrággal szembenézhetsz az őszi és téli időjárással. A szél- és esőálló FlexShell (20000 mm vízoszlopnyomás) anyag a láb elülső részén és a vádli hátsó részén ellenáll a szélsőséges időjárásnak.

Eredeti ár: 19 990,- Ft 
Akciós ár: 15 990,- Ft

 

F. Szélálló kompressziós boxer

Ne hagyd, hogy a hideg idő a négy fal közé szorítson - szélálló bokszeralsó a hideg ellen! Kompressziós alós, amely tökéletesen zárt érzetet nyújt és varrásmentesen, észrevétlenül viselheted kedvenc hőtartó nadrágod vagy futónadrágod alatt. Szélálló összetevője véd a csípős széltől, míg a négy irányban rugalmas anyag elvezeti az izzadtságot és gyorsan megszárad, hogy melegen és szárazon tartson és kényelmet biztosítson.

Eredeti ár: 7 990,- Ft 
Akciós ár: 6 490,- Ft

 

Hölgyeknek

F. VPE thermo kapucnis felső

Hosszított fazonú, karcsúsított pulóver elöl elcsúsztatott cipzárral a stílus és a teljesítmény tökéletes ötvözete, így ez a kedvenc darabod lesz. - Kíváló minőségű rugalmas, meleg anyag rendkívül jó nedvesség kezeléssel, amely által kényelmesen, szárazon és melegen tart. A nagy és mély kapucni gallérja összehúzható, így benntartja a test melegét, továbbá lófarok, nyílással rendelkezik, így pont rád illik (már, ha lófarokban szoktad hordani a hajad).

Eredeti ár: 19 990,- Ft 
Akciós ár: 14 490,- Ft

 

F. VPE hegesztett szárú thermo alsó

Bátran indulj el hideg időben is a testhez álló, hőtartó nadrágban, amely melegen és szárazon tart és kényelmet biztosít. Hegesztett, dörzsölésmentes varrásai a láb teljes hosszán megakadályozzák a hideg levegő bejutását. Fényvisszaverő kiegészítők elöl és hátul, hogy a sötétben is jól látható legyél.

Eredeti ár: 16 990,- Ft 
Akciós ár: 13 490,- Ft

 

D. VP thermo kesztyű szél-eső álló ujvédővel

Az Ulti-Mitt (átalakítható egyujjas kesztyű) szél- és esőálló DWR külső borítással rendelkezik az időjárással szembeni védelem érdekében, a belső meleg kesztyű pedig szárazon és melegen tartja a kezet. Csomagold be a külső egyujjas kesztyű réteget a széles, rugalmas zsebbe, amikor nincs rá szükséged.

Eredeti ár: 8 490,- Ft 
Akciós ár: 5 490,- Ft