Változás a Saucony-nál Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/11/05
Változások az Unisport Kft-nél.  

Kedves Sporttársak!

Az Unisport Kft. több mint 21 éve importőr- nagyker. és kiskereskedőként forgalmazza a Saucony márka termékeit. Ez idő alatt sok százezer sportolni vágyó ügyfél igényét tudtuk kielégíteni kereskedőinkkel karöltve, tanácsainkkal,termékeinkkel segítve őket. Az utóbbi években folyamatosan nőtt a kocogók,futók tábora, úgy érezzük hogy ebben a fejlődésben mi is kivettük a részünket és örömmel tölt el bennünket amikor az általunk forgalmazott termékeket látjuk viszont rajtatok.

 

Változások 

Sajnos az utóbbi években ezzel együtt nagy nyomás nehezedik ránk, hogy a nemzetközi trendeket követve mi is módosítsunk az üzleti modellünkön és kövessük a gyártó által elvárt árváltozásokat. Ez azt jelentené, hogy TI az ügyfeleink, nem tudnátok élvezni az Unisport Kft. által nyújtott megszokott választékot és legfőképpen az árszintet!

 

Utolsó lehetőség

Ezúton értesítünk benneteket, hogy várhatóan elérkezett az utolsó lehetőség, hogy a Saucony termékeket a megszokott árszinten és ilyen széles választékban vásárolhassatok.

Az Unisport Kft. 22 év után legkésőbb 2016 június 30.-ával ( vagy a készlet erejéig ) befejezi a Saucony márka import és nagykereskedelmi tevékenységét.
2016 tavasz - nyári szezonra már új árú pótlás nem érkezik – ezért ne szalaszd el ezt a lehetőséget, hogy hozzájuss még a kedvenc Saucony cipődhöz, ruhádhoz.

Használd ki az utolsó lehetőséget, csapj le a Saucony még meglévő készletére MOST!

 

 

 

 

seekandride-noi.jpg
seekandride-noi.jpg