Jubileumi 24 órás kerékpáros Csapatverseny szeptember 18-19-én. Hír

Multinavigator.hu
2010/09/15
Készülj fel az éjszakára X-Trail, X-Trail Plus fejlámpával, és tekerj ahogy csak bírsz! A vak sötétség sem lehet akadály!
Hirdetés
Jubileumi 24 órás kerékpáros Csapatverseny szeptemberben!   Szeptember 18-19-én indul, a Jubileumi 24 órás kerékpáros Csapatverseny, melynek ezévben újra a csillebérci szabadidő központ ad helyet. Újdonság a versenyen, hogy először indulhat vegyes összeállítású Duo Csapat, akiket külön fognak díjazni.   A multiNavigator.hu ellátogat a versenyre és a helyszínen: • Fejlámpákkal, sportfelszerelésekkel • Töltött akumlátorokkal, • Kábelekkel és • Szervízzel áll majd az odalátogatók rendelkezésére, valamint sok fínomságot tartogat mindenkinek.
 
Mert mi tudjuk, hogy:   A versenybe benevezettek részéről, nagy kitartást és éberséget követel a bajnoki cím, s mint tudjuk az esti szürkület, az esetleges hajnali köd megfelelő világítás hiján igencsak bele rondíthatnak az ember levesébe. Egy óvatlan pillanat, egy apró figyelmetlenség rengeteg értékes másodpercbe kerülhet egy felázott saras erdei úton. Ezért mindenképpen megéri a megfelelő felszerelést használni!   A SILVA direkt outdoor sportokhoz fejlesztett LED-es fejlámpa sorozata az X-Trail sorozat. Sok, sportal kapcsolatos cég dollár miliókat áldoz arra, hogy pár grammot lefaragjon az általa forgalmazott cikk tömegéből.
 
A SILVA X-Trail lámpái egységesen: • 80g tömegűek, de annál sokkal erősebbek •  Power Led technológiája miatt, 145 Lumen fényerősséggel bírnak, mely különböző világítási módokban használhatóak fel. •  SILVA Inteligent Light rendszere mindkét oldalt megvilágítja a talaj környékét, így az egész látómező fényárban úszik. • A lámpák alapfelszereltségei közé tartozik a kerékpáros tartóbilincs , a sisakra ragasztható csatlakozó.
 
Amiben a két lámpa közt csekély eltérés van, hogy míg az:  
Klikk a képre! X-Trail fejlámpa a maga 4db AA ceruza elemével 30 órán keresztül képes világítani, 
Klikk a képre! az X-Trail Plus saját Akkumulátorral rendelkezik mely 45 órás üzemidőt biztosít!
 
A fejlámpák szíja belülről szilikon csíkot rejt , mely gátolja azt az elmozdulásban, valamint a fejlámpa vezetékét a fül mögött vezeti el két műanyag csúszka így az nem zavaró akkor sem, ha elfordítja fejét! Az akkumulátor tartó öv, pedíg olyan helyen tartja az energiaforrást, ahol az nem akadályozza mozgása során.   Minden versenyzőnek és odalátogatónak, jó versenyzést kíván a multiNavigator.hu csapata!
Hirdetés