24 órás Non-Stop Mountain Bike Csapatverseny Hír

sportaktiv.hu
2007/08/16
2007-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon egy olyan extrém mountain bike verseny, ahol maximum 6 fõs csapatok 24 órán keresztül versenyeznek egymással, – de leginkább önmagukkal – óriási hangulatban és hatalmas küzdelemben.
Hirdetés

Várják azoknak a baráti társaságoknak, csapatoknak „alkalmi társulásoknak” a nevezését, akik egy igazi nagy bringás õrültségben szeretnének részt venni, próbára téve kitartásukat, elszántságukat 2007. legextrémebb mountainbike versenyén!

SZABÁLYOK: - A versenyben 4-6 fõs csapatok, párosok (duo) és egyéni indulók (solo) vehetnek részt, - Minden csapatból mindig csak egy versenyzõ lehet a pályán, - A csapatok egymás között szabadon dönthetnek arról, hogy milyen taktikát választanak, és ki mennyi idõt tölt a pályán, - A versenyen mindenki a saját kerékpárjával indulhat, - Váltani úgy lehet, hogy a beérkezõ versenyzõ a számozott csapattrikót átadja csapattársának, aki felveszi azt, és csak ezután haladhat tovább, - Váltani csak a box-utcában lehet, - Minden csapattagnak minimum 2 órát kell a pályán tartózkodnia, - A csapatok egymás között szabadon dönthetik el, hogy mikor és kit váltanak, - Minden csapatnak nevet kell kitalálnia! - Az a csapat gyõz, amelyik 24 óra alatt a leghosszabb távot (legtöbb kört) teszi meg.

A rajt-cél terület, illetve a versenyközpont a csapatsátrakkal együtt egy helyen, a füves focipályán lesz! Nagy színpad zenekarokkal, óriás sátor, kivetítõ, úszómedence, tüzijáték! Idén is fényvisszaverõs, számozott „váltó” mellényt kapnak a csapatok, és chipes idõmérés lesz!
Hirdetés