Fotókon az Asics téli kollekciója Hír

(x) - Támogatott tartalom
2014/09/30
Az izlandi helyszín sokat sejtet a ruhák hidegállóságáról

Egy lélegzetelállító tájon, Izland déli partjainál tartotta az ASICS, Derrick Santini fotós és csapatának segítségével az új kollekció fotózását, amely kifejezetten arra készült, hogy a legkeményebb időjárási körülmények között is szárazon, melegen és védetten tartsa a futókat.

Az ASICS\' MOTIONDRY, MOTIONTHERM és MOTIONPROTECT sportruházatban a réteges öltözködés biztosítja a szigetelés és a szellőzés optimális kombinációját, bizonyítva, hogy időjárástól függetlenül az ASICS megfelelő ruházatot biztosít az egész évben edző futók számára.

 

asics1.jpg Forrás: asics
asics1.jpg Forrás: asics
Kép forrása: asics

Galériához klikk a képre!

 

Az atléták dinamikus mozgása bizonyítja, hogy a ruhák tulajdonságait teljes mértékben kihasználják, biztosítva, hogy a futók a legnagyobb kihívást jelentő időjárási körülmények között is elérjék csúcsteljesítményüket.

Az ASICS színes futóruházata jól ellenpontozta a fotózás közben érintett természeti környezetet, amikor a modellek átfutottak a kéken csillogó jégbarlangon vagy a mélyzöld szurdokvölgyeken vagy akár a feketén csillogó kavicsairól és különös sziklaalakzatairól híres Reynisfjara strandon.

A fotózáson a modellek egyrészről a GEL-FujiSetsu futócipőt viselték, amelynek talpa tökéletes tapadást biztosít jeges és havas felületeken. A másik cipő pedig az új GEL-CUMULUS 16 G-TX volt, tökéletes stabilitást nyújtva és a felső vízálló és lélegző GORE-TEX réteg által pedig védve a lábat az extrém időjárási körülmények közepette.

 

asics2.jpg Forrás: asics
asics2.jpg Forrás: asics
Kép forrása: asics

Galériához klikk a képre!

 

További öltözékek, amelyeket a modellek a fotózás alatt viseltek

Hybrid kabát
Kifejezetten zord időjárási körülményekhez lett kifejlesztve. Ez egy olyan vékony külső héj, amely 3 technikai anyag összedolgozásával a maximális védelmet nyújtja, egyszerre meleg és lélegző. A szigetelt elülső részek környezetbarát vízlepergető anyagból készültek, hogy téli hidegben is melegen és szárazon tartsanak. A kabát hátsó része a fokozottabb légáteresztésért és mozgékonyságért kötött-, a hónok alatt pedig az ideális nedvességelvezetésért puha sztreccs anyagból készültek. A dzseki fényvisszaverő csíkokkal ellátott, biztosítva ezzel gyenge fényviszonyok között is a futók 360 fokos láthatóságát. A kabát természetesen a hölgyek számára is elérhető látványos pink színben, amelynek eleje a szabása révén kiemeli és karcsúsítja az alakot.

Téli kabát
Maximáld a teljesítményedet a téli hónapokban az új ASICS téli kabáttal, amely az időjárásnak ellenálló anyagok felhasználásával készült, biztosítva ezzel a hosszan tartó komfortot. Köszönhetően a fényvisszaverő nyomatoknak és a két cipzáros zsebnek, hosszabb téli futásokhoz igazán ideális viselet.

Átalakítható kabát
Ez a pehelysúlyú kötött kabát szárazon és melegen tart hideg időben. Melegebb idő esetén az ujjak levehetőek, valamint szél- és vízálló anyaga megvéd az elemektől.

 

asics4.jpg Forrás: asics
asics4.jpg Forrás: asics
Kép forrása: asics

Galériához klikk a képre!

 

LEG BALANCE futónadrág
Kivételesen elasztikus betétek jellemzik a deréktájékon és a térdnél. A csúcsteljesítmény érdekében javítja a testtartást, könnyíti a mozgást és csökkenti az izom fáradtságát. Ez a termék ideális hosszú távú edzéshez, nagyfokú nedvességelvezetést és fényvisszaverőkön keresztül 360 fokos láthatóságot biztosít.

Téli futónadrág
Puha kötésű nadrág, kitűnő nedvességelvezető technológiával, enyhe kompressziós támogatással. Tökéletesen formatartó és fényvisszaverő panelekkel ellátott a biztonság és védelem érdekében.

GEL-FujiSetsu futócipő
Ez a cipő egy könnyű súlyú és dinamikus terepfutó cipő, különösen téli körülményekhez tervezve. A mélyebben barázdált talp jobb tapadást biztosít felfelé és a lejtős ösvényeken egyaránt. A talp továbbá rendelkezik stratégiai pontokra helyezett fém tüskékkel is, hogy a jeges és havas felületeken még jobban biztosítsa a tapadást.

GEL-CUMULUS 16 G-TX futócipő
Ez a cipő olyan futóknak lett tervezve, akik a párnázottság és stabilitás kombinációját keresik. A GORE-TEX felső réteg szárazon tartja a lábat, míg a téli gumitalp kiváló tapadást biztosít a csúszós utakon. A talp elülső része alá fejlesztett kemény talp egy speciális gumikeverékkel megspékelve a még tökéletesebb tapadást biztosítja a csúszós felületeken.