Befutott az új őszi ASICS fuzeX- kollekció

Befutott az új őszi ASICS fuzeX- kollekció

(x) - Támogatott tartalom
2016/08/25
Fuss lendülettel - ősszel is!

AsicsAW16_FuzeX_Eur_Group_05.jpg
AsicsAW16_FuzeX_Eur_Group_05.jpg

 

A fuzeX név alatt az ASICS egy teljesen új futócipő és futóruházati kollekcióval jelent meg a piacon. A fuzeX a stílus és teljesítmény tökéletes kombinációjával a futók új generációját szólítja meg, akiknek a sokoldalúság, kombinálhatóság és a trendi megjelenés éppen annyira fontos mint a funkcionalitás. A fuzeGEL-nek, az ASICS Institute of Sport Science átal Japánban (Kobe) kifejlesztett ultakönnyű középtalpnak köszönhetően a fuzeX™ futócipők nagyon könnyűek, mégis maximális védelmet nyújtanak és lekerekített 3D-vonalvezetéssel csábítanak.

 

AsicsAW16_FuzeX_FW_M_01.jpg
AsicsAW16_FuzeX_FW_M_01.jpg

 

fuzeGEL™-technológia: kisebb súly, több védelem

A fuzeX-futócipőknél az új fuzeGEL-technológia áll a cipő koncepciójának középpontjában, amely a jól bevált középtalp és egy speciális GEL-technológia innovatív kombinációja. A fuzeGel a talajfogás során keletkező terhelést optimálisan felfogja és minden egyes lépéshez további impulzust ad.

A fuzeGel-eljárással készült talp mellett a fuzeX futócipő a nagyon kényelmes, 8mm-es sarokalátámasztással és a speciális anyagból formázott, felsőrésszel azt kínálja, hogy a lehető legkisebb súly mellett a láb számára maximális stabilitást adjon.

 

AsicsAW16_FuzeX_FW_W_02.jpg
AsicsAW16_FuzeX_FW_W_02.jpg

 

Fuss sokat vagy keveset, fuss bárhol: a fuzeGEL™ a súlytalanság és a párnázottság tökéletes kombinációját nyújtja.

 

ASICS-fuzeX-ShoeMale-534x650_HU72.jpg
ASICS-fuzeX-ShoeMale-534x650_HU72.jpg

 

Aktív életstílushoz fejlesztve

Ez a puritán és közben nagyon is funkcionális futócipő a háromdimenziós, egybeszabott felsőrésszel győz meg végül mindenkit. A felsőrész speciális anyaga lehetővé teszi, hogy a cipő felhúzása során az anyag egyenletesen rásimul és eloszlik a lábon. A stílusos színkombinációk széles választékával a fuzeX futócipő nemcsak a sportoláshoz, hanem a szabadidő eltöltéséhez is elsőosztályú társ. A futócipő kiegészül a hozzá illő ruhakollekcióval, amelyet sokoldalúság, könnyű súly valamint maximális minőség jellemez,

A fuzeX futóruházat a stílus és technológia jól sikerült kombinációja. Az extrém könnyű funkciós ruházatban a divatkövető sportolók kényükre-kedvükre edzhetnek, miközben a ruházat a széltől és az esőtől is optimális védelmet nyújt.

A feltűnő grafikai nyomatok és az élénk színek a fuzeX kollekció viselői számára egyedi megjelenést biztosítanak. A kollekció viselői bármely sportágban a középpontba kerülhetnek.

 

AsicsAW16_FuzeX_Eur_Group_01.jpg
AsicsAW16_FuzeX_Eur_Group_01.jpg

 

Keresd a FuzeX futócipőt és futóruházati kollekciót a és a Playmax üzletekben.