Asics 2013 futócipő kollekció Hír

Asics 2013 futócipő kollekció Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2013/04/05
Az Asics legkedveltebb modelljei most még könnyebbek, gyorsabbak, és kényelmesebbek lettek a Speed kollekció pedig minden futónak extra sebességet ad
Hirdetés

ASICS\' speed futócipő kollekció minden futónak extra sebességet ad

Az ASICS az új GEL-DS TRAINER NEUTRAL tulajdonságot adja a Speed kollekciójához, hogy bővítse ajánlatait azon futók számára, akik igazán gyors cipőt keresnek.

Az ASICS Speed kollekció széles körben tartalmaz olyan cipőket, amelyek kifejezetten a sebesség függvényében lettek megalkotva. Ez a széles választékot nyújtó pehelysúlyú sorozat megfelel minden olyan futó számára, akik minél gyorsabban szeretnének futni edzéseiken.

A GEL-DS TRAINER NEUTRAL kiegészítés annyit jelent, hogy most már a neutrális futók is élvezhetik a DS TRAINER által nyújtott és sokak által kedvelt könnyű súlyú és párnázott érzést. A GEL-DS TRAINER és a GEL-NOOSA TRI is fejlődött az idei szezonra, ami segíti az útviszonyok érzékelését és növeli a futás hatékonyságát.

 

Asics GS Neutral
Asics GS Neutral

 

A népszerű ASICS’ speed sorozat az idei szezonra új színeket kapott, hogy minden futónak világos, színes és gyors cipőt kínálhasson. 

Az Asics legkedveltebb modelljei most még könnyebbek, gyorsabbak, és kényelmesebbek lettek

Az ASICS útjára indítja új elnevezésű SS13-as cipőit, amelyek könnyebbek, ám ugyanolyan párnázott talpúak, mint a korábbiak. A népszerű strukturáltan párnázott ASICS sorozatot az idei szezonra megfosztották súlyától, miközben az új technológia felhasználásával megnövekedett hatékonyságot nyújt. A kiváló párnázottság, amelynek révén e cipők a futók körében a kedvenc típusok közé tartoznak, azt jelenti, hogy tartják magukat a főbb szempontokhoz, azaz továbbra is a kényelmen és a teljesítményen van a hangsúly.

Számos modellt bevontak az új sorozatba, a cipők új nevet kaptak, ezáltal a vevők könnyedén felismerik és kiválaszthatják a szükségleteiknek legmegfelelőbb cipőt.

Klikk: Az Asics 2013-as kollekciója itt!

Hirdetés