Nincs kifogás - akcióhős edzés Edzés

Dolph Lundgren - Fit Forever
Dolph Lundgren - Fit Forever
2016/03/09
Nincs kifogás - akcióhős edzés Dolph Lundgren ajánlásával
Hirdetés

Te aprócska és gyenge gyerek, sipirc, irány az üdvhadsereg! De én, ki erős, izmos vagyok, a vidámparkba indulhatok!"

Ezt mondta nekem hahotázva Sture nagybátyám minden alkalommal, amikor kigombolta ingét, és bemutatta izmos, szőrös mellkasát.

Február elején jelent meg a Magnólia kiadó gondozásában Dolph Lundgren Fit Forever című könyve. A Fit Forerverben Dolph Lundgren megosztja olvasóival, hogy hogyan, milyen edzésprogrammal és milyen életmód mellett tudja megőrizni fizikumát, és hogyan érte el, hogy akcióhős válhasson belőle. Személyes történetei mellett rengetegféle edzésprogramot olvashatunk tőle (különböző időtartamra, eszközigényre, és helyszínre kialakítva) az alapoktól az akcióhős-edzéstervig. Emellett recepteket és étrendeket is ajánl, a mindennapokra és az egyes edzéstervekhez igazítva. Nyíltan beszél életéről, gyerekkoráról, és hogy hogyan győzte le önbizalomhiányát és minden akadályt, hogy a vézna tizenévesből az egyik legsikeresebb hollywoodi színész és eredményes sportoló. 

Dolph Lundgren - Fit Forever - Formáld magad akcióhősség
Dolph Lundgren - Fit Forever - Formáld magad akcióhősség
Forrás: Agave Könyvek
 

Az edzés 

Nincs kifogás - Az ébredés

Ehhez a programhoz a parti tüzérségnél eltöltött időszak és a karate adta az ötletet. Semmi súlyzó vagy más tornaszer nem kell hozzá, csupán egy masszív ajtó a húzódzkodáshoz.

Bemelegítés

Melegíts be három percen keresztül felugrással, térdemeléssel, terpeszugrással vagy ugrókötelezéssel! Annyi csak a lényeg, hogy megnöveld a pulzusszámod, és készen állj a következő kihívásokra.

Gyakorlatok

Az egylábas gyakorlatokat mindkét lábbal végezd el (az ismétlésszámok egy lábra vonatkoznak).

Kattints a képekre, vagy lentebb a gyakorlatok nevére a részletes leíráshoz!

Az edzés ideje 15 perc.

Hirdetés