Újra itt az ország egyik legnagyobb fitness fesztiválja Hír

FitBalance.hu;http://www.fitbalance.hu
2010/09/09
Kellogg's - Bahlsen Fitbalance Millenáris Park - Ismét sztárok buzdítanak az egészséges életmódra!
Hirdetés
Helyszín és időpont: Millenáris Park Budapest 2010. szeptember 19. (vasárnap) 09:30
 
A szeptember 19-i, Fitbalance fesztiválon bárki részt vehet a legkülönfélébb ingyenes szűrővizsgálatokon , amelyek a park területén könnyen elérhetőek. A fitness valamint táplálkozási tanácsok mellett egészségmegőrzéssel kapcsolatos javaslatokat is kaphatnak az érdeklődők. Emellett 7 színpadon a legkülönfélébb sportokkal is megismerkedhetnek a résztvevők : lesznek joga, fitness, pilates és spinning programok ,funkcionális traning power zone , valamint interaktív és virtual stage színpadok is. Az órákat olyan elismert hazai és nemzetközi oktatók fogják tartani, mint például Katus Attila, Tatarek Rezső, Czanik Balázs, Borsodi Balázs, stb..
 
A Fitbalance rendezvények célja, hogy felhívja a figyelmet a mozgás, az egészséges életmód, valamint szűrővizsgálatok, fontosságára. A rendezvényre számos ismert sportoló és közéleti személyiség is kilátogat, hogy részt vegyen az egészséges életmód népszerűsítésében.
 
A "sztárok az egészségért" elnevezésű program is folytatódik, ezúttal Berki Krisztián mellett Erdőhegyi Brigitta, az ifjú énekesnő Adri, Széles Iza, Fogarasi Mariann, Katus Attila, Czanik Balázs, valamint Tatarek Rezső hirdetik a sport és az egészségtudatos életvitel fontosságát.
 
A rendezvény látogatói ajándékcsomagot, egy egészséges ebédet és ásványvizet kapnak. Az esemény bevételének egy részét a rendezvény szervezői egy vidéki általános iskola számára sporteszközök vásárlására ajánlják fel.
Jegyek kedvezményes 2590.-ft-os áron kizárólag a BioTech USA Sport-Élet-Egészség Központokban kaphatóak, amiből a helyszínen 1000.-ft levásárolható! Info:
A belépőjegy továbbá 20%-os kedvezményes vásárlásra jogosít az Intersport áruházaiban.(Részletek a karszalagon.)
További információk: Bara Csaba +36 70 210 7425, www.fitbalance.hu
Hirdetés