Mozdulj Rá! ingyenes tornasorozat Czanik Balázstól Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/10/27
Október 7-étől, minden kedden 18.30-tól ingyenes tömegtorna és életmód-tanácsadás a Testnevelési Egyetem Atlétikai csarnokában (1123 Budapest, Alkotás u. 44.) Czanik Balázzsal és sztárvendégeivel.
Hirdetés

Czanik Balázs DVD -k élőben keddenként a Testnevelési Egyetemen ! Elindult a " Mozdulj rá !” ingyenes tornasorozat. Ez egy olyan mozgásprogram, amelynek színvonala garantált, mégsem kerül pénzbe, így ezután az anyagi okot nem lehet kifogásként használni a távolmaradásra. Rázd fel magad és mozdulj rá a változásra! Kapd fel a tornacipőd és gyere, mozdulj velünk az egészséges életmódért, a karcsúbb, feszesebb idomokért!

 

Minden alkalommal más és más tornát próbálhatsz ki, remek hangulatban, élő zenére, amiről dj-k gondoskodnak, mindig más sztárvendéggel együtt izzadva le a kilókat. Mintha csak belecsöppennél egy élő Czanik DVD-be! Lesz majd capoeira aerobik, hardcore aerobik , box aerobik , has burning , zsírégető torna , alakformáló torna . Előfordul, hogy popsira, combra vagy kifejezetten hasra-hátra, illetve felsőtestre (kar, váll, hát) erősítünk, de az biztos, hogy a végére csorogni fog rólad a víz.

Az órákon többek között megjelenő sztárvendégek: Rába Tímea, Papp Lili (Miss Balaton 2008), Tóth Tibi (Hooligans, Kisó (VIVA+), Judy (Groovehouse), No thanx.

Az edzés után meg lehet keresni Balázst, aki életmód-tanácsokat ad, akár személyre szabott edzésprogrammal illetve étrenddel. Lehet tőle kérdezni, segíteni fog mindenkinek legjobb tudása szerint.

 

December 13-ára (ez egy szombati nap), pedig egész napos, évadzáró, karácsonyi parit szervezünk. Óránként más-más edzővel tornázhatsz a leghatékonyabb mozgásformákra. Czanik Bali mellett, testvére Czanik Krisztián is edzést tart, valamint a magyar fitnesz- és aerobikedzők színe-java.

Várjuk a családokat is, gyerekekkel együtt, mert a karácsonyi hangulatról egy Mikulás fog gondoskodni, sok-sok ajándékkal a puttonyában. Valamint vendégül látunk körülbelül 200 kisgyereket, fiatalt az SOS Gyermekfalu Alapítvány szervezésében, akik belekóstolhatnak a mozgás örömébe és egy-egy ajándékcsomaggal térhetnek haza. A celebek innen sem hiányozhatnak majd, sőt, meglepetés sztárvendégeink is lesznek..

 

Az egészséges életmód és a mozgás, a tömegsport fontosságát szeretnénk minél szélesebb réteghez eljuttatni, hirdetni . Itt és most, nincs több kifogás, maximum a lustaságunk, de ezt szeretnénk legyőzni. Jöjjenek el minél többen. Mindenkit szeretettel várunk korra, nemre, anyagi körülményekre, edzettségre való tekintet nélkül! www.balazsfitness.hu

 
Hirdetés