Ingyenes T-Mobile Bringaszerviz a Balaton Bike Festen Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/06/10
A mindenki számára ingyenes T-Mobile Bringaszerviz ezúttal is alapjavításokat lát el, a hozott alkatrészek ellenszolgáltatás nélküli átszerelése megvárható...
Hirdetés
Az idén, már második alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Bike Fest. A június 9. és 13. között Balatonfüreden és Tihanyban rendeződő bringás fesztivál egyik kísérő szolgáltatása a T-Mobile Bringaszerviz lesz.   A Balaton-parti eseményen lesz T-Mobile Biztonságos Kerékpározás Kresz Pálya a gyermekeknek valamint T-Mobile Bringakölcsönző is. Míg előbbinek a Tagore sétány, utóbbinak a Zákonyi Ferenc utca egy része ad alkalmi otthont. 
  A mindenki számára ingyenes T-Mobile Bringaszerviz ezúttal is alapjavításokat lát el, a hozott alkatrészek ellenszolgáltatás nélküli átszerelése megvárható, a szakemberek tanácsadással is segítik a kerekeseket. Cél az üzemképes bringával történő biztonságos kerékpározás elősegítése.  A túrákon résztvevőknek így lehetőségük nyílik az szakemberek általi apróbb javíttatások elvégzésére.   A szerviz munkatársai előzetesen a tmobile.bringaszerviz@gmail.com címen várják az érdeklők kérdéseit.
Hirdetés