Jégpályaavató Budapesten Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/11/10
Hokipályának is elég nagy az 1800 nm-es műjég, amelyet a HUNGEXPO „C” pavilonjában fagyasztottak össze. Próbáld ki INGYEN!
Hirdetés
Akár a felújítás miatt zárva tartó városligeti műjégpálya közönségét is be tudja fogadni  a február végéig nyitva tartó pálya, amely a legkülönbözőbb jeges sportolási formákra nyújt lehetőséget. Az új jég délelőtt az intézményesített sport, az iskolai tornaórák és a „jégidőre” igényt tartó szervezett csoportok, sportolók számára tart nyitva. Délután három órától egészen este háromnegyed 8-ig, pénteken és szombaton este kilencig élvezheti a jeget a nagyközönség, akár esik, akár fúj odakint, hiszen a pálya és a kiszolgáló egységek is a "C" pavilon védelmét élvezik.
 
A megnyitó stílszerűen a téli sportok szerelmeseinek 20. randevúján, a Hó Show+ kiállítás első napján, november 12-én lesz. Ezen a napon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban még három kiállítás nyílik, amelyeket egy belépőjeggyel lehet megtekinteni. A SPa&WELLNESS Egészség , Turisztikai és Életmód kiállítás a „téli nyár” az élmény- és gyógyfürdők kínálatával, az egészséges életmód, a szépségápolás lehetőségeivel és kellékeivel várja az érdeklődőket.
Mindezek mellett az autósportok rajongói is rárajtolhatnak a hét végi programokra, hiszen a párhuzamosan zajló TEREPZÓNA autós kiállításra érkezik Talmácsi és a Sportime magazin szervezésében az Autó Motor Sport Expo 2010 teljes mezőnye – közel száz sportautó és motor, Lesznek TERRACROSS futamok és ugyancsak a Vásárközpont fogadja majd az országos tereprally bajnokság befutóját.
 
A közös belépőjeggyel nagyszerű élményekhez, és 20. Hó-Show+ alkalmából értékes ajándékokhoz juthatnak a látogatók.
A „C” pavilonban működő 1800 négyzetméteres jégpályára ingyenes belépés jár a 20. Hó-Show+  jegye mellé.
Részletek és programok a www.hungexpo.hu oldalon 
Hirdetés