Eddz otthon!

Eddz otthon!

(x) - Támogatott tartalom
2015/01/05
Ha semmi kedved kimenni a hidegbe...

Ugorjuk most át azt a kérdést, hogy a szobában, vagy a szabadban jobb-e sportolni, mert a sport - legyen bármilyen - mindig jobb, mint a "nemsport". Tehát, ha szeretsz filmet nézni még mozgás közben is, vagy egyszerűen csak nincs kedved közszemlére tenni izzadó önmagad, esetleg egy nagy adag motivációra vágysz, akkor válogass mondjuk a Mali otthoni fitness eszközök közül.

 

Futópad
Kezdő otthoni fitness rajongóknak
a Mali T410 futópad lesz a nyerő 2 lóerős motorjával és 12 programjával. Az egész gép mindössze 46 kg és kevés helyet foglal (pláne, hogy összecsukható), de futófelületére nem lehet panasz: 41x124 cm. 

T410B.jpg
T410B.jpg

 

Azon haladó otthoni futók, akik rendszeres használatra szeretnének egy kis helyigényű, erős futópadot, a Mali T460 futópad típusszámot keressék. Markolatérzékelős pulzusmérője (ez mondjuk már a T410-esben is megtalálható) számokkal is alátámasztja azt, amit futás közben érzel. Előre betáplált, 15 felhasználói program és zenelejátszó bemenet teszi változatosabbá a helybenfutást. 2,5 lóerős motorjával 18 km/h sebességgel is robbanthatod a pulzusodat. 

T460.jpg
T460.jpg

 

Ha a család több tagja is sorban állna egy kiadós otthoni edzéshez, a 3 lóerős motorral szerelt, és az edzőtermi gépekkel is versenyképes Mali T510 futópad lesz a tuti befutó. Beépített médialejátszója akár saját zenéidet, vagy kedvenc rádióadódat is meg tudja szólaltatni és extra terhelhetőségének (125 kg) köszönhetően nagyobb igénybevételtől sem riad meg. Ja, és ha eddig nem voltál tisztában a testzsíroddal, a gép ezt is felfedi előtted.

T510.jpg
T510.jpg

 

A fenti három új modell mellett egy régi, jól bevált nagyágyút is figyelmedbe ajánlunk, ami ráadásul most az új modellek érkezése miatt jelentős árcsökkenésen is átesett. A Mali IWM futópad egy különleges rendszer, mely garantáltan az áhított testsúlyon tart, testzsír indexedet alapul véve.
Csak rá kell álnod a mérlegre, ami vezeték nélküli kapcsolaton keresztül beprogramozza a futópadot olyan hosszú és intenzitású edzésre, ami a kívánt cél eléréséhez szükséges. Egy személyi edző, aki nem előre megírt edzésprogramokkal dolgozik, hanem az aktuális állapotodnak megfelelően igazítja a napi munkát.

 

Ki a futópadot nem szereti, az még nem rossz ember...

Ha olyan gépre vágysz, ami minden testrészedet átmozgatja, de a futópadot nem csíped, vagy csak simán drágának tartod, akkor az ellipszis trénerek új genereációját ajánljuk figyelmedbe. A Mali GD700E ellipszis tréner tökéletes a rendszeres otthoni edzésekhez és zsírégetéshez. + kiegészítéskén iPad kompatibilis, így kedvenc zenénket hallgathatjuk edzés alatt! A HRC (szívritumus) módnak köszönhetően folyamatosan hozzáigazíthatja az edzési terhelést az aktuális szívritmushoz, ezzel az edzést a pulzusfrekvencia optimális zónájában tartja és hatékony zsírégetést eredményez.

GD700E-L.jpg
GD700E-L.jpg

 

A Mali GD1855 elliptikus tréner egyenletes, nyugodt mozgást biztosít, a 19"-os lépéshosszának köszönhetően ötvözi az edzés hatékonyságát és komfortosságát a lehető legkisebb mértékben terhelve a térdeket, illetve az izületeket. A megfelelő testedzést számtalan összetevő teszi lehetővé, ezek kőzé tartozik a lépéshossz állíthatósága, az ergonómikusan kialakított kapaszkodókarok, a beépített 12 program amit úgy terveztünk, hogy maximálisan a fittséget és a testsúly csökkentést helyezze előtérbe és a szervomotorral ellátott mágnesfékes rendszer ami által finoman, fokozatmentesen és zajmentesen állítható a terhelés.

GD1855-L.jpg
GD1855-L.jpg

 

És ha még mindig Ellie Ewing a példaképed, ahogy nagymamakorban is rója a köröket szobabringáján, a Mali DG700 szobakerékpár régi álmodat fogja valóra váltani.
HRC módjának köszönhetően a szobakerékpár az edzési terhelést képes az aktuális pulzus frekvenciájához igazítani és ezzel az edzést az optimális pulzusfrekvencia zónában tartja, hatékony zsírégetést elérve. A szobakerékpár nagy LCD kijelzős computere megjeleníti valamennyi fontos edzésadatot: energiafelhasználás, szívritmus, testzsír állapot, sebesség, idő, távolság, elégetett kalória és nehézségi fokozat.

GD700-L.jpg
GD700-L.jpg