FitBalance a Millenárison Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2011/08/17
Részt vehetsz a Zumba, Jóga, Body Art, Capoera, Afro Dance, Iron Box, Kangoo, Step, a Funkcionális Training, TRX, és a további programokon.
Hirdetés
Az idei ősz  egyik legnagyobb, európai viszonylatban is kiemelkedő  egészség, mozgás, és életmód rendezvénye vár   Buda szívében egy különleges hangulatú helyszínen a Millenárison. A FitBalance elkötelezett híve az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítésének! Rendezvényeink 2006-óta több tízezer résztvevőt értek el, és mozgattak meg, amiben a  legfelkészültebb szakemberek és szakmai szervezetek voltak a segítségünkre!
A szeptember 25-én megrendezésre kerülő FitBalance eseményen, közel 100! program, óra, mintegy 55 hazai és 4 nemzetközi prezenter,  továbbá  80 db. Spinning® vár! Részt vehetsz a Zumba, Jóga, Body Art, Capoera, Afro Dance,  Iron Box, Kangoo, Step,  a Funkcionális Training, TRX, és a  további  programokon. Különlegesség a  Biopont Életmód és Ftness  Expó, az XBOX Virtual Stage, a Pink Fit Kis Challange, valamint  a  Főnix Med egészségügyi szűrések, ahol közel 20 féle ingyenes szűrés közül is választhatsz. Ha kisgyermekkel érkezel, akkor vár a  nőklapjacafe ingyenes gyermekmegőrző. Ezen felül tanácsadások, a legújabb eszközök és mozgásformák bemutatói egy kellemes hangulatú és fitt hétvégén, miről te sem maradhatsz le!  Ahogy ez elmúlt években , úgy a szeptember 25-ei FitBalance rendezvényen is tovább folytatódik a „Sztárok az Egészségért” programunk, amihez több népszerű előadó, sportoló és közéleti személyiség is csatlakozik!
Érdekesség , hogy a hivatalos versenysport ismét megjelenik a FitBalance programban, délután az IFBB  Fitness és Testépítő  Nemzetközi Kupa is részét    képezi   az eseménynek, ami egyben válogató verseny az IFBB Fitness Világbajnokságra!
A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot és a  mozgást  övező egyre     növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen  minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot valamint a   korlátlan ásványvíz fogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz!
 
Bővebb infó, jelentkezés: Klikk ide!
Hirdetés