aki keres, talál
Hirdetés

Túrák a Vértesben

Vértes

Országos Kéktúra Bodajktól Szárligetig a Vértesen keresztül, ódon várak, természeti szépségek, kilátópontok érintésével.

#kéktúra
#túrázás
Vértes

Nagyon hangulatos szőlőhegyi séta. Mivel nem körtúra, így nekivághatunk Csókakő felől és Csákberény felől is.

#túrázás
Vértes

A zöld kereszt jelzésen haladunk ezen a túrán, és olyan látványos helyeket érintünk közben, hogy méltán nevezhetjük ezt az utat egy unikumnak. A túra Csákberény tavacskás pihenőjétől indul, hossza 13,4 km.

#túrázás
Vértes

Az egész túra egy nagyon kellemes vonalvezetésű kevés szintet tartalmazó meditatív hangulatú útvonalon halad. Amolyan mini "kaminó".

#túrázás
Vértes

Az északi Vértes legszebb vonulatára kalauzollak most, melyet így egyben érdemes végigjárni, de szétszedhető két részletre is, ha nem szeretnél 20 km-t egyszerre lesétálni.

#túrázás
Hirdetés
Vértes

Hangulatos és könnyű 11 km-es kirándulás Vértessomlóról Oroszlányra. Menet közben érintjük a Somlóhegyi kilátót, a Majkpusztai halastavat és a Majkpusztai Kamalduli Remeteség ősfás parkját.

#túrázás
Vértes

A Vértes elég szépen tele van mindenféle romokkal, amelyek nagy történelmi múltra tekintenek vissza. Ezek közül keresünk fel most kettőt, miközben Oroszlányból átvágunk a Vértes nyugati szegletén Pusztavámra.

#túrázás
Vértes

Igazi felfedezős, látványos és izgalmas útvonal a Vértesben, menet közben felfedezve 3 tavat és egy forrást is.

#tanösvény
#túrázás
Hirdetés
Vértes

Ezen az útvonalon nem csak a látványosság sok, hanem a látványosságok sokszínűsége is magával ragadó. A túra alatt Csákvár és Vérteskozma gazdag történelmi múltjával ismerkedhetünk meg.

#túrázás
Vértes

Igazi kellemes, kényelmes, látnivalókban bővelkedő családi kirándulás a Vértes tanösvényen.

#tanösvény
#túrázás
Vértes

Gánt a Vértes központi helyén van és igen jól megközelíthető, rengeteg látványossággal. A túra Vérteskozmáról indul.

#túrázás
Vértes

A Vértes felfedezésre váró zugai

19Km Közepes (Néhol nehéz) Túra

Fedezze fel velünk a Vértes kevésbé ismert, ámde annál gyönyörűbb helyeit. Kastélyok, várak, lenyűgöző panorámák - mindez egy túrában.Gyerekeknek nagy kalandot jelent a Csókakői-vár meghódítása.

#túrázás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés