aki keres, talál
Hirdetés
Benecz Ferenc

Könnyű családi túra barlanggal, kilátóval, sziklákkal és vadregényes erdővel.

#balaton
#kilátó
#túrázás
Nyáry Tamás

Idén hetedik alkalommal került megrendezésre a Fjällräven Vándortúra az Equinox Trekking Club Egyesület szervezésében a svéd Fjällräven támogatásával. Az 5 napos Balaton-felvidéki vándorláson összesen 143 túrázó vett részt, akik teljes túra felszerelésükkel a hátizsákjukban teljesítették a rövidebb 80, vagy a hosszabb 110 km-es távot. A mezőnyben idén már számos külföldi résztvevő is rajtolt, összesen 11 országból érkeztek túrázók.

#túrázás
Benecz Ferenc
Tihany kincsei
15.5Km Könnyű Túra

Fedezd fel Tihany kincseit, távol az unalomig látogatott népszerű helyektől.

#túrázás

A 3-as Kéktúra szakaszt Sümegtől Keszthelyig futva-túrázva, nyolc óra alatt teljesítettük.

#kéktúra
#túrázás

A 4-es Kéktúra szakaszt Keszthelytől Tapolcáig futva, szűk négy óra alatt teljesítettük.

#kéktúra
#túrázás
Hirdetés
Szilvási Péter

Az 5-ös Kéktúra szakaszt Tapolcától Badacsonytördemicig gyalogolva és a táj szépségében hosszan elmerülve, sokat meg-megállva, másfél órát ebédelve öt óra alatt teljesítettük.

#kéktúra
#túrázás

A 6-os Kéktúra szakaszt Badacsonytördemictől Nagyvázsonyig inkább gyalogolva és csak kicsit futva, csalános és csúszós kavicsos single trackeken, csodás erdei ösvényeken és szélesebb erdei utakon tettük meg, ezúttal minimál aszfalttal.

#futás
#kéktúra
#túrázás
Nyáry Tamás

Leszámítva a gyönyörű erdőket, amelyekben gyaloglásra, sétálásra tökéletes utak és ösvények vezetnek keresztül, leszámítva az úton-útfélen előtűnő Balaton panorámákat, van itt valami, ami kifejezetten megdöbbentően látványos: a Száka-hegyi kőfejtő.

#tanösvény
#túrázás
Hirdetés

Csodálatos panorámával társított túraútvonal Csobánc várához és a kőtengerhez. Természeti szépségek és kaland minden korosztálynak.

#tanösvény
#túrázás
Nyáry Tamás

Vízimalom, vadaspark, kilátó és barlang csak néhány azok közül a látnivalók közül, melyekkel találkozunk ezen a kicsivel több, mint 11 km-es túraútvonalon.

#tanösvény
#túrázás

Ha egy viszonylag hosszabb, de kis szintekkel bíró körtúrát szeretnénk tenni a legendásan szép Pécselyi-medence pincevilágában, úgy ez a túra lehet a jó választás. Kellemes, néhol erdős sétában lesz részünk.

#túrázás

A Tihanyi-félsziget, amelynek keleti szegletében tetten érhető, miként vált az ezer évre is visszatekintő emberi civilizáció szerves része az itt kialakult földtörténetnek és természeti értékeknek, mégpedig úgy hogy teljes harmóniában él együtt azzal.

#tanösvény
#túrázás

Várrom, panorámák, titokzatos sánc az erdőben, meséből előpattant falusi étterem, és mindez egy kellemes körtúrára felfűzve.

#túrázás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés