Menü

2011.09.28.     Hozzászólás 0

Triatlonos nyílt nap és ami mögötte van

A pozitív visszajelzéseken felbuzdulva a jövőben azoknak is lehetőséget biztosítunk egy profi edzésen való részvételre, akik most nem tudtak részt venni edzésünkön.

Az Uniqa Team Újbuda SE- szeptember 25-én megrendezte első triatlonos nyílt napját. A helyszínre látogatók úszásban és futásban kaptak korrepetálást, tanácsokat a versenyekre való felkészüléshez. A remek idő, és a jó hangulat szintén vendégünk volt, ezen a jól sikerült eseményen. Nem titkolt szándékunk volt a rendezvénnyel, hogy bemutassuk egyesületünket, az itt folyó munkát, és lehetőséget biztosítsunk a jelentkezőknek, hogy csatlakozzanak az Uniqa Team Újbuda SE csapatához.

A nyílt napon tapasztalt pozitív visszajelzéseken felbuzdulva a jövőben azoknak is lehetőséget kívánunk biztosítani egy profi edzésen való részvételre, akik most nem tudtak részt venni edzésünkön.

 

 

Az első úszó vagy futóedzést mindenki számára ingyenessé tesszük!
Minden érdeklődőt szívesen látunk, aki lelátogat a Sportmax 1. uszodába (XI.ker. Kánai Út 2) hétfő, szerda vagy péntek reggel 6 órára korrepetálódni egyet. Itt külön age-groupos edző segítségével szakmai tanácsokat is kaphat a felkészüléséhez. Legyen az úszás, kerékpározás, vagy futás.

 

81890-Uniqa2.jpg

 

Ezen kívül akciós csomagunk keretében minden új tagunk részére 1 hónapig kedvezményes, 7000 Ft/hó tagdíjat ajánlunk fel, mely során kipróbálhatja milyen is velünk edzeni.

Mindenkit szeretettel várunk!

Elérhetőségek:
Kuttor Csaba: 30-334-2545
Schumacher Ákos: 70-453-2411

 

 

A hétvégi nyílt nap képekben

Olvass többet a témáról: triatlon