Triatlon tábor Kamaraerdőn Hír

(x) - Támogatott tartalom
2014/07/29
Várjuk az úszás, kerékpározás és futás iránt érdeklődőket 4 éves kortól 14 éves korig.

Az Uniqa Team Újbuda SE augusztus 04-08-ig és augusztus 25-29-ig hírdeti meg utolsó táborait. Várjuk az úszás, kerékpározás és futás iránt érdeklődőket 4 éves kortól 14 éves korig.

 

A triatlon megszerettetése és megismertetése a fő célja táborainknak. Szeretnénk, ha a gyermekek közelebb kerülnének ehhez a kivételes sportághoz, ami alap szinten mindenkinek megy, mindenki szereti, azonban nem mindegy, hogy milyen technikai felkészültséggel triatlonozik a gyermek.

A táborainkban résztvevők belekóstolhatnak az úszás helyes versenytechnikai elemeinek elsajátításába és a kerékpáros ügyességi pályákon biztosabbá válhat kétkerekű tudásuk.

A triatlon egy természetközeli sportág, ami változékonyságával ki tudja szakítani a gyermekeket a szokványos hétköznapokból és a számítógépes játékok is könnyen feledésbe merülhetnek általa.

 

Triatlon tábor Kamaraerdőn
Triatlon tábor Kamaraerdőn

 

Utánpótlásunk három és fél éve indult el. Ez alatt az ország legnagyobb létszámú klubjává váltunk.
Az Uniqa Team felépítése egészen különleges, ugyanis 4 éves kortól már úszni tanítjuk a gyerekeket, nyáron kerékpározni és futni. 7 éves kortól pedig bekapcsolódhatnak edzésszerűen a sportágba. Utánpótlás csoportunkból a kis élversenyzői csoportunkon át a felnőtt válogatottságig juthatnak az olimpiai ambíciókkal rendelkező sportolóink.

Akinek azonban a képességei vagy érdeklődése az amatőr sportot helyezi előtérbe, annak a sportolása is megoldott nálunk. Felnőtt amatőr sportolóink senior kategóriában is megtalálhatóak és kiváló eredményekkel szerepelnek a korosztályos Országos Bajnokságokon.

Büszkék vagyunk arra, hogy klubunk az ország legjobbjai között van. Az Uniqa Team Újbuda SE 2013-ban az Elit egyesületi ranglistán győzelmet aratott és a klubok összesített rangsorában az előkelő 2-ik helyet szerezte meg.

Találkozzunk augusztusban Kamaraerdőn! :-)
A részletekről a és facebook oldalunkon tájékozódhatnak.