Nem láttalak még errefelé! Új Arc vagy?

Erdélyi Nándor
Erdélyi Nándor
2012/07/16
A Magyar Triatlon Szövetség idén másképp segíti az újakat
Hirdetés

Az amatőr versenyzők számának növekedése érdekében az MTSz meghirdeti az „Új Arcok” programot. Ennek lényege, hogy a már versenyengedéllyel rendelkező triatlonversenyzőket rávegyük arra, hogy olyan emberrel induljanak, akiknek ezidáig nem volt kiváltva triatlon versenyengedélye, ezáltal újaknak számítanak a triatlon-duatlon versenyrendszerben.” – áll a Szövetség honlapján.

Mi is a lényeg?
Egyértelmű: minél többen próbálják ki és szeressék meg a triatlont! Ezt a próbálkozást igyekeznek persze megtámogatni, hiszen az új arc párosok közt a szezon végén 1-1 150.000 Ft értékű Focus kerékpár talál gazdára. Természetesen egyenlőek az esélyek, hiszen mindenki csak egyszer lehet új, utána pedig már visszatérő vendég, így még most sem késő például Fadd-Domboriban rajthoz állni!

Hogyan is kezdjünk neki?
Először is találjunk valakit, aki kellően bevállalós. Mondhatnánk úgy is, mindenféle hátsó gondolat nélkül, hogy „Hozzon magával mindenki még egy embert!”. Ez az alapja a triatlonos MLM hálózatnak. Mielőtt valaki azonban az évszázezred üzletét látná e mögött, hadd tegyem hozzá, hogy van benne valami. Ugyanis már-már közhelynek számít, de az okosan, megfontoltan végzett sport egészséges! A mozgással csökkennek a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatai és még sorolhatnám, mire van jótékony hatással a mozgás. Akkor viszont tényleg üzlet, ami nem feltétlenül anyagi javakban mérhető, hanem inkább a saját testünk egészségesebbé tételében!

Ha megvan az illető, akkor töltsük le a Magyar Triatlon Szövetség versenyengedély kérő nyomtatványát, majd vessük alá magunkat egy egyszerű sportorvosi vizsgálatnak, ami 1-2 óra alatt megvan. A kitöltött lapot érdemes elfaxolni, majd postázni (). Ezután már „csak” 6000 Ft díjat kell átutalni az engedélyhez és a személyre szóló, szabadon felhasználható chiphez.

Az utolsó lépés pedig a jelentkezés. Az adott verseny előtt legalább 5 nappal meg kell küldeni a jelentkezést a Szövetség számára, melyért emblémázott póló jár. Ne feledje senki, ahány „Új Arc”-cal jelenik meg, annyiszor több esélye van a Focus kerékpárra!

Triatlon eseménynaptár itt!

Figyelem! Érdeklődj a szervezőknél és a szövetségénél, melyik esemény vesz részt az Új Arcok programban!

Mi is segítünk!
Méghozzá edzéstervvel! Regisztrálj a Mozgásvilág.hu oldalon, vagy ha ezt már megtetted, akkor jelentkezz be, importáld az edzéstervet a naplódba és kezdődhet a felkészülés!

Tovább az edzéstervhez!

Hirdetés