Snowstyle Lavina Party Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/02/16
Ha még nem volt elég az évre, figyelmed az alábbi eseményre szegeződjön, mert még nincs vége!
Hirdetés
Nyakunkon a Snowattack és a Partysítábor utósíelése, amire  az Eplényi Nordica Skiarénában kerül sor a Snowstyle második állomásán 2010. Február 19-én, a Lavina Party keretében.
 
Több mint ezer fiatal, éjszakai síverseny, a legjobb magyar riderek ugrásai, fáklyás Hütte Party és Magyarország egyetlen 4 üléses liftje vár rátok. Természetesen velünk lesznek a Snowattack és a Partysítábor lemezlovasai, valamint a magyar rapperek koronázatlan királyai az Annibal Cannibals is… Mindez 3600 forintért! Igen, ennyi… mi szóltunk,
Ha még sosem érezhetted milyen a sí vagy a snowboard szerelmesévé válni, itt az alkalom, hogy magadhoz ragad, vagy béreld helyben a léced vagy a deszkád, mert profi síoktatók várnak rátok!
 
Snowstyle
 
Program: 14:30 érkezés és bérlet kiadások, közben DJ San Laurant pörgeti a lemezeit 15:00-23:00 Tiéd a pálya! Síelj ismét a Jóban Rosszban sztárjaival!
Közben: 18.00-tól már velünk lesz az Animal Cannibals is 19:00 amatőr síverseny nagy nyereményekke...l(nevezés a helyszínen 14.30-tól) 20:00 Rider bemutató 22:00-tól buli a Hüttében kifulladásig
 
Regisztráció és bővebb információ www.snowstyle.hu
Hirdetés