Intersport Síaréna Eplény

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/10
A #hóóriás

2016 a megújulás éve

Az idei év mottója: új név, új arculat, új lendület!

Rengeteg újdonság és fejlesztés várja az Eplénybe látogató síelőket / snowboardosokat.

 

siarena-epleny-logo.jpg
siarena-epleny-logo.jpg

 


A legszembetűnőbb változás, a névadó szponzor. 2016-tól - megköszönve a Nordica-nak a több éves együttműködést - új névvel büszkélkedhetnek, ami mostantól Intersport Síaréna Eplény lett. Nem csak a megnevezés változott ezzel, hanem a teljes arculat is. Érdemes szót ejteni arról is, hogy az Intersport a több évtizedes sífelszerelésben szerzett tapasztalatával nagy segítségükre lesz az Eplényieknek.
Természetesen továbbra is megmaradnak a már eddig megszokott, jól működő szolgáltatások.

 

 

 

 

siarena-epleny-hoorias-kicsi.jpg
siarena-epleny-hoorias-kicsi.jpg

 

 

Eplény – mint ahogy eddig is volt – Magyarország hóóriása, a leghóbiztosabb magyar síterep. Ezt a 44 hóágyú szolgáltatja, így ha megfelelőek az időjárási körülmények akár 600 m3/óra havat is elő tudnak állítani. Csak hogy tisztán lássunk, ha a feltételek adottak, akkor két nap alatt egy pályát be tudnak havazni. Ha a feltételek tehát adottak, akkor egy pályát 2 nap alatt be tudnak havazni.

 

 

siarena-epleny-hoorias-nagy.jpg
siarena-epleny-hoorias-nagy.jpg

 

 

Természetesen továbbra is működik a 4 üléses felvonó, ami 2400 főt tud felrepíteni a hegytetőre óránként, ezzel is biztosítva, hogy minél több időt tudjanak a vendégek a sípályán tölteni. A hírek szerint új szponzora lesz a felvonónak is, teljesen új dekorációval!

A négyüléses felvonó mellett még 3 db csákányos felvonó is segít a feljutásban.
Itt megállnék egy pillanatra, ugyanis nagy fejlesztés, hogy a 4-es pálya melletti 3-as csákányos motorját kicserélték, tehát idén, ha minden időjárási körülmény adott lesz, még üzembiztosabb lesz a feljutás a fekete pályára!

A 7 km hosszú pályarendszer ahogy eddig is, minden igényt lefed, nem véletlenül a legnagyobb, leghosszabb magyar síterep.

 

 

siarena-epleny-ejszaka.jpg
siarena-epleny-ejszaka.jpg

 

 

Természetesen továbbra is lesz éjszakai síelés, a megszokott időpontokban, szerdán és pénteken, hogy munka után, kedvezményesen tudjunk 4 órát síelni a kivilágított pályákon.
Oktatóik továbbra is várják tanulni vágyó diákjaikat. Értesülésünk szerint idén a síoktatók is voltak továbbképzésen, és workshoppokon, hogy a legjobbat tudják nyújtani azok számára, akik Eplényben szeretnének megtanulni síelni, valamint azoknak, akik már elsajátították az alapokat, de szeretnének továbbfejlődni.

Idén nemcsak a név újul meg, hanem a kölcsönző és az étterem is.
A kölcsönzőt az üzemeltetők teljesen új helyre álmodták meg, optimalizálják a kiszolgálást, megnagyobbítják a teret. Magyarország egyik legnagyobb kölcsönzője lesz Eplényben, ezzel is szavatolva, hogy senki ne maradjon felszerelés nélkül, aki Eplénybe érkezik!

 

 

siarena-epleny-atomic-salomon.jpg
siarena-epleny-atomic-salomon.jpg

 

 

Több mint 500 pár, teljesen új, idei Atomic és Salomon modell érkezik Eplénybe, hogy kielégítsen minden igényt. Ezek mellett néhány nagyon jó állapotú használt Völkl, Head, Rossignol lécekkel is találkozhatunk majd a kölcsönzőben. A snowboard felszereléseket a Salomon szállítja nekik, így egy egységes, új, rendezett palettából választhatunk majd, a sífelszerelések és snowboard felszerelések terén is.

Idén az infrastruktúra fejlesztése volt a fő cél, miszerint a megnövekedett forgalom eredményeképpen szükség volt egy új étteremre is. A jelenlegi étterem felett, egy teljesen új vendéglátós hely kerül kialakításra, újabb 100 fővel megnövelve a kapacitást, felső pulttal, újdonságokkal, különlegességekkel felszerelve, hogy még színesebb legyen a választék!

Apróságnak tűnhet, de figyelmet szenteltek az üzemeltetők a női mosdók bővítésére is, hogy zökkenőmentesebb legyen a hölgyek számára a mellékhelyiség használata.
Nemcsak a névadó szponzor lépett be a sípálya életébe, mint új szakmai támogató, több más márka is jelen lesz télen, mint például a GoPro, Oakley, Skullcandy, valamint új szolgáltatásokat is igénybe vehetünk majd, ilyen lesz a GoPro kölcsönzés, Emlékbázis szolgáltatás, Shop.

Már javában zajlik a kedvezményes elővásárlási időszak a szezonbérletekre, október 31-től 10% kedvezménnyel lehet megvásárolni egész szezonra szóló síelésünket!

Ahogy olvashatjuk weboldalukon is, idén a szezonbérletek mellé rengeteg ajándékot sorsolnak, ezzel is ösztönözve minket amellett, hogy időjárás szempontból kedvező szezonnak nézünk elébe, ajándékokat is vihessünk haza a síbérletünk mellé. Ilyen ajándékok például síszemüvegek, sításkák, sí kiegészítők, vezeték nélküli fülhallgató, karóra és a fődíj, egy akciókamera.

A vásárlással kapcsolatos részletes tájékoztatást a www.siarena.hu honlapon olvashatjátok.
Érdemes követni facebook oldalukat, ha instant szeretnétek értesülni legfrissebb híreikkel kapcsolatban.