Nyomd le az eplényi DH pályát!

LiMiT Racing Team
2014/07/14
Ha nem vagy extrém bringás, most virtuálisan is megteheted...
Hirdetés

Már csak szűk két hét és megkezdődik a 2014-es GravityHall Downhill és Fourcross Országos Bajnokság, ahol eldől kik lesznek a lejtős szakágak ez évi bajnokai!

Addig is egy fejkamerás videó segítségével megismerkedhetünk a DH OB pályájával, ami jelentősen megújult idénre is. Rengeteg munkaórát öltek bele a srácok, de úgy látszik meglett a gyümölcse, hiszen a múlt hétvégi pályanyitáson csupa pozitív vélemény érkezett a jelenlévőktől.

A felvételen Muszula Balázs látható, akit Gács Péter követ, sisakja tetején a kamerával. Balázs könnyed biciklizése ne tévesszen meg senkit, van benne bőven kihívás, de természetesen minden pályaelemnél épült kerülő nyom is.

 

 

Július 18-tól 20-ig még lehet gyakorolni, próbálgatni az eplényi nyomvonalat a verseny előtt, aztán már csak egy hét, és jön az Országos Bajnokság, július 25-től 27-ig! Idén is egy látványos, izgalmakkal teli versengésre lehet számítani, szombat délután fourcrossban, vasárnap pedig downhillben kerül sor a bajnokavatásra!

A rendezvényről további információk és kedvezményes előnevezés a oldalon, illetve legfrissebb hírek az esemény facebook lapján.

Hirdetés