Mozgásvilág síteszt - és hogy mivel csúszhatsz majd? Hír

Baumann Viola
Baumann Viola
2013/01/23
Szebbnél szebb, és persze szuperebbnél szuperebb lécekkel koptathatod majd a lejtőket február 9-10-én.
Hirdetés

Nézzük névsorban: kipróbálhatod az Atomictól az Affinity Pure csajos síjét, ami egyszerre rendhagyó dizájnú, kicsit retró és nagyon szép. Fordulékony, és szereti a szűzhavat is. Vagy a Blackeye Ti-t, amivel szintén becsusszanhatsz a fák közé is, nem fogsz elsüllyedni. Választhatod a D2 VF 75-öt vagy 73-at, amikre a dinamizmus és a könnyű élváltás jellemző. De ott lesz a Redster D2 SL is, egy igazi csúcsmodell, precíz és gyors. És beleugorhatsz a Redster Edge GS-be, amivel nem kell félned a sebességtől, óriás műlesiklásra tervezték, vagy az Edge SL-be, ami álmaid verseny kategóriás szlalomléce.

  

Atomic Affinity Pure
Atomic Affinity Pure

 

A Blizzard nagyon impresszív darabokkal lesz jelen. Jön a G-power, ami szuper fordulékony, gyors, stabil, és belevisz a rövid lendületbe. Egyszerűen energikus. De nem marad el mögötte a G-force Ultrasonic sem a maga precíz élfogásával és dinamizmusával. A G-force Sonic pedig rákényszerít a nagy, harmonikus ívekre, gyors, könnyen kezelhető, és a haladó felhasználókat szereti magán.

 

Blizzard G-Force
Blizzard G-Force

 

Persze hogy is maradhatna ki a Head, akik rendkívül széles palettával vesznek majd részt a teszten. Felvonultatják többek között a versenyzésre hivatott i.Supershape Magnumot, ami gyors, de kezelhető, és puhább hóra való keménykötésűeknek, vagy a csajos Mya mindenféle változatát , amivel maradhatsz pályán is, de nem muszáj, és alkalmas arra, hogy bárki megcsodálja a kanyarjaidat. Csapathatsz az X-Shape MTX-szel is, ami szép széles, így jól veszi a szűzhavat, de a keményebb terepeket is bírja, a Head Icon TT-jét pedig ráadhatjuk a nagyira vagy a haverra is, mert megbízható, jól fordul, és nem szeppen meg a durvább terepviszonyoktól sem. 

 

Head Icon TT
Head Icon TT

 

Szembe fog jönni a Nordica Dobermann Spitfire Ca és Ti léce, és hát a név kötelez: aggresszív, fiús, fiatalos sík ezek. A Fire Arrow ellenben lányosabb, csinos, modern darab, bevállalósabb anyukáknak is bátran ajánlható.

 

Nordica Dobermann Spitfire Ca
Nordica Dobermann Spitfire Ca

  

Aztán találkozhatsz a Salomon megbízható, de játékos 24 Hours lécével, és a rázós helyzeteken is átsegítő 24 Daytona-val. A BBR 8.0-át arra találták ki, hogy új helyeket fedezhess fel vele, a BBR Sunlightot és Skylite-ot pedig direkt a lányoknak könnyítették ki. Az Enduro XT 800-at az erő és a precizitás jellemzi, bárhol levisz villámgyorsan. Az Origins Lavat pöttyösre festették, hogy a csajok is szívesen száguldozzanak. A 3V Race a kemény havat szereti, azon próbálgasd.

 

Salomon Origins Lava
Salomon Origins Lava

 

 

A Völkllel is csúszhatsz, ott lesz a Racetiger óriásműlesikló és szlalom változata, amiknek lehet vaxolni az oldalát is a további gyorsulás érdekében, ha esetleg nem lenne elég, hogy versenytempóban repesztesz a havon. A Racetiger RC karvingolása lenyűgöző, és egyénre szabható a feszítettsége. A Tigershark aggresszív, hóviszonyokhoz állítható és nem korlátozzák a FIS-szabványok, gyorsaságra teremtették. Az RTM lécek mindenhol jól érzik magukat, szívesen letérnek a kitaposott útról, de ha visszatévedsz velük a pályára, ott is megállják a helyüket.

 

Völkl Ride The Mountain
Völkl Ride The Mountain

  

Eljössz? Jelentkezz, ingyenes!

Helyszín: Zemplén Kalandpark - Sátoraljaújhely
Időpont: 2013. február 9-10.

 

Hirdetés