Fejre fújható bukósisak

Mozgásvilág.hu
2014/11/17
A Salomon karácsonyi ajándéktippjei
Hirdetés

Salomon Propeller CS kesztyű
Ismered az érzést, amikor egy nagyon jó fotót tudnál készíteni síelés közben (vagy épp hívnak a haverok, hogy melyik hütténél találkozzatok egy forraltborra), de nincs kedved levenni a jó meleg kesztyűdet az okostelefonod kezeléséhez? 

Akkor most képzeld el, hogy mindezt a síkesztyűben meg tudod oldani...

Meleg softshell kesztyű bőr tenyérrel és AdvancedSkin Dry vízálló membránnal. Érintőképernyő kompatibilis, így nem kell ujjaidat kitenned a hidegnek telefonálás közben sem.

19.990 Ft

 

Megnézem


Salomon Propeller CS kesztyű Forrás: Amersport
Salomon Propeller CS kesztyű
Kép forrása: Amersport

  


 

SALOMON Ranger C.Air Wht/Blk. bukósisak 14/15 Forrás: Amersport
SALOMON Ranger C.Air Wht/Blk. bukósisak 14/15
Kép forrása: Amersport

Salomon Ranger C.Air bukósisak
Valószínűleg nagyon sokan ajándékoznának szeretteiknek védőfelszerelést, de oda a meglepetés, ha a megfelelő típus és méret kiválasztása nem megy szerettünk testrészei nélkül. Anélkül, meg nagy a rizikó, hogy nem fog passzolni és csak reménykedhetünk, hogy ki lehet majd cserélni, ilyen esetben.

Az egyedülálló Salomon Custom Air rendszer segítségével bármilyen fejformára pikk-pakk felfújható, majd egy mozdulattal leengedhető, így nem tudsz a mérettel mellényúlni...

38.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Salomon Fast Wings LS Tee férfi futópóló
Léteznek olyan praktikus megoldások, amik nélkülözhetetlenségére csak akor döbbenünk rá, ha egyszer megtapasztaltuk. Ha futottál már hátizsákkal, vagy szerettél volna magaddal vinni csak éppen egy pici valamit sportoláshoz, akkor haamr beleszeretsz majd ebbe a futópólóba.

Kényelmes hosszú ujjú futópóló az őszi, téli szezonra. A Salomon Fast Wing LS Tee egy jól szellőző, gyorsan száradó póló, melynek kisebb zsebébe még a müzlid, géled is elfér. A vállakon szilikon nyomások vannak, melyek nem engedik a zsákod csúszkálni.

19.995 Ft

 

Megnézem


Salomon Fast Wings LS Tee férfi futópóló Forrás: Amersport
Salomon Fast Wings LS Tee férfi futópóló
Kép forrása: Amersport
Hirdetés