Salomon - Designed For Freedom

Salomon - Designed For Freedom

(x) - Támogatott tartalom
2013/10/25
SALOMON - Egy jó indok, hogy letérj a betonról...

Átélted már a Salomon érzést? Játssz velünk a „Miénk a terep” Facebook oldalon és nyerj egy Salomon SPEEDCROSS3 terepfutócipőt, mely ikonikus megjelenésének, egyedülálló technológiai megoldásainak és különleges színválasztékának köszönhetően a világ egyik legnépszerűbb futómodelljévé vált.

A SALOMON márka a francia Alpokban kelt életre 1947-ben. Mára a világ egyik legmeghatározóbb szereplője lett az alpesi és a nordic síelés, snowboardozás, terepfutás, hegymászás és túrázás területén. Termékei a világ több mint 40 országában, mind az 5 kontinensen jelen vannak. Egyedülálló elkötelezettségének, a hegyi sportok iránti páratlan szenvedélyének, a teljesítményorientált megjelenésnek és fejlesztéseknek köszönhetően a Salomon fejlődést és csúcstechnológiát közvetített a hegyi és terepsportokba, korábban elképzelhetetlennek tartott ötleteket váltott valóra és messze kitolta a lehetőségek határait.

 

Miénk a terep...
A terepnél nincs is változatosabb képződmény, állandóak a kihívások. Felfedezni a terepet nem egyszerűen csak élmény és megismerés, hanem kiváló lehetőség, hogy felfedezzük a saját határainkat is. Minden évszakban egyedi élményt nyújt, hogy átéljük a szabadságot és tegyünk valamit a testünkért és a lelkünkért egyaránt.

 

Salomon
Salomon

Galériához klikk a képre! 

 

A SALOMON speciális terepfutó kollekciói maximálisan figyelembe veszik a terepfutók egyedi igényeit, teljesítményüket, edzettségi szintjüket és a terep sajátosságait egyaránt.

A „Door to Trail” kollekció (XR Crossmax 2, XR Mission) napi használatra lett kifejlesztve, ki az ajtón, végig az úton, kint a terepen. Teljes kényelmet, védelmet és támogatást nyújt aszfalton és terepen egyaránt a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

A Sense kollekció (Sense Mantra) azok számára kifejezetten ajánlott, akik elülső talprészen futnak és hosszútávfutás közben a természetes mozgás teljes élményét szeretnék kiélvezni, maximális védelem és párnázottság mellett.

Az „All Mountain” kollekció (XT Wings 3, XT Hornet) rendkívüli stabilitást és agilitást biztosít, kiváló tapadással rendelkezik a különböző nehézségű terepeken.

A „Run-Hike” kollekció és a világ egyik legnépszerűbb SALOMON modellje, az XA PRO 3D ULTRA 2 extra védelemmel és stabilitással lett tervezve azok számára, akik futni is extrém körülmények között szeretnek. Áramvonalas megjelenés, extra tartósság. Ez a modell tesztelhető is. A tesztlehetőségekről a Facebook oldalon keresztül folyamatosan tájékozódhatnak az érdeklődők.

És az egyedülálló SPEEDCROSS 3, a SALOMON „Racing”, azaz verseny kollekciójának világhírű büszkesége. Rendkívül könnyű, agresszív talpkiképzéssel ellátott verseny terepfutócipő. Trendi, stílusos, különleges színválasztékának köszönhetően egyedi megjelenést biztosít viselőjének a mindennapokban is.

 

SALOMON SPEEDCROSS 3
SALOMON SPEEDCROSS 3

Galériához klikk a képre!

 

A SALOMON 2013 őszi/téli terepfutó, túra- és hegymászó cipői és bakancsai, eddig hazánkban még sohasem látott választékban megvásárolhatók kiemelt partnereinknél: OVERLAND, MOUNTEX, HERVIS, INTERSPORT és Player’s Room üzletekben és sportboltokban országszerte. A sífelszerelés kollekció pedig napokon belül megérkezik az üzletekbe.

Amennyiben értesülni szeretnél a SALOMON rendezvényeiről, eseményeiről, akcióiról és részletes termékinformációkra, újdonságokra is kíváncsi vagy, kövesd Facebook oldalunkat: Miénk a terep.

Játssz velünk a prémium minőségű outdoor futócipőkért, túrabakancsokért és további termékeinkért!

SALOMON - Egy jó indok, hogy letérj a betonról...

 

Üdvözlettel,
A Salomon csapata
www.salomon.com

Salomon
Salomon