Salomon Citytrail Hír

Salomon Citytrail Hír

(x) - Támogatott tartalom
2014/03/26
Minden város tele van láthatatlan hálózatokkal...

 

SALOMON CITYTRAILTM 
szabadság, kaland, szórakozás

Minden város tele van láthatatlan hálózatokkal, melyeket ösvények, parki sétányok, lépcsők, hidak, sikátorok, kerülőutak, kanyarok és utcasarkok alkotnak. A CITYTRAILTM ezeket teszi láthatóvá. Fedezd fel, fuss végig rajta, találj rá a saját kedvenc terepedre! Élvezd az élményt, érezd a terepet a talpad alatt!

 

Salomon Citytrail
Salomon Citytrail

 

A CITYTRAILTM FUTÓ városban lakik és a futás napi szinten része az életének. Lehet, hogy szeret versenyezni, de lehet, hogy csak fitt szeretne maradni. Inspirálják a hegyek és a természet és szeretné átélni a terepfutás élményét a városi környezetben is. A betonon futás nem elégíti ki, terepeket keres a városban, fut a parkokban, lépcsőkön, hidakon, emelkedőkön fel és le, minél változatosabb az útvonal, annál jobb. Kipróbál mindent és végigfut mindenhol, mert ki szeretne zökkenni a mindennapok monoton rutinjából, minél távolabb az utcai futás egyhangúságából. Ehhez már csak egy agilis futócipőre van szüksége, mely kiválóan alkalmazkodik a gyors váltásokkal járó és változatos mozgáshoz, egyedülálló a tartása és a megjelenése. Persze párnázottságra és érzetre hasonlítson az utcai futócipőkhöz, de illeszkedés és védelem szempontból teljesítsen úgy, mint egy terepfutócipő. A SALOMON megvalósította a CITYTRAILTM FUTÓ igényeit.

 

Salomon X-Scream
Salomon X-Scream

X- SCREAM 
Dinamikus, párnázott és agilis. A hegyek világát ötvözi a városi futóterepekkel.

 

 

Salomon X-Wind Pro
Salomon X-Wind

X-WIND PRO
Stabil és kényelmes multi-terrain edzőcipő.

 

 

Salomon X-Tour
Salomon X-Tour

X-TOUR
Az első lépés a felejthetetlen városi futóélmény felé.

 

 

Salomon Sense Pro
Salomon Sense Pro

SENSE PRO
Az S-LAB által inspirált, természetes mozgást támogató futócipő, kiváló alkalmazkodással a különböző felületekhez.

 

 

Salomon Sense Mantra 2
Salomon Sense Mantra

SENSE MANTRA 2
Könnyű edzőcipő elülső talprészen futóknak.

Kiskereskedelmi partnerek: OVERLAND, SPURI Futóbolt, Sarkcsillag, Maratonmen Depo, PLAYERSROOM/PLAYMAX

 

Vegyél részt a SALOMON CITYTRAILTM játékában és nyerj X-Scream futócipőt és egyéb értékes nyereményeket!

X-Scream nyeremény
X-Scream nyeremény

 

Rendezzünk együtt futóversenyt! Jelöld ki Te az útvonalat! Küldd be kedvenc városi futótereped állomásait! Ha Te is azt vallod, hogy kilépve az ajtón már kezdődik is a futóterep, lehet rajta minden, ami befutható, park, híd, lépcső, macskakő és homokos út, sikátor és hegyi ösvény, sétány, sarok, egyenes, fű, fa, bokor, átjáró és kerülőút, emelkedő és lejtő, föld- vagy betonút, bármi, ami futásra alkalmas terep... Csak a fal szab határt, de meg ne állj, fuss tovább mellette! Számítunk Rád, bárhol is laksz az országban. Oszd meg velünk kedvenc, max. 20 km hosszú futóútvonalad közel 10 pontját és játssz velünk! Minden beküldő között kisorsolunk 3 pár SALOMON X-SCREAM CITYTRAILTM futócipőt! Kisorsolunk továbbá 3 db SALOMON technikai pólót és 30 ingyenes részvételi lehetőséget az Év CITYTRAILTM futórendezvényére, mely Budapesten kerül megrendezésre 2014. szeptember 20-án. A legnépszerűbb 3 városi futóútvonalon pedig közösségi futást szervezünk ismert sportolók, művészek részvételével. A beküldött futóútvonalakat a Miénk a terep oldalon tesszük közzé. Szívesen veszünk fotókat is az útvonalakhoz kapcsolódóan.

A játék 2014.március 27-től április 22-ig tart. További információkat a „Miénk a terep” Facebook oldalon találsz. Lájkold és játssz a Miénk a terep oldalon! Let’s CITYTRAILTM!