Március 15. Nassfelden!

Március 15. Nassfelden!

NASSFELD IRODA BUDAPEST
2015/02/18
Van már ötleted, hol töltöd a március 15-i hétvégét? Ha Nassfeldet választod nem lősz mellé!
Hirdetés

A legjobb síelős ajánlatokért lelkesednek a családok Nassfelden!

A gyermekeknek szóló ingyenes ajánlatoktól kezdve egészen az 1 Eurós sífelszerelés bérlésig: Nassfeld, Kötschach-Mauthen, Weißbriach és Weissensee síterepei gondoskodnak arról, hogy a családok számára újra megfizethető úti célokká váljanak.

(Hirdetés)

Március 15-i akció Nassfelden!

 

Galériáért katt a képre!
 

Nassfeld a "SkiHits for Kids" ajánlat keretében 2015. március 15-től egészen szezonzárásig, azaz április 12-ig vendégül látja a 10 év alatti gyerekeket. A szülőkkel vagy nagyszülőkkel egy szobában, ellátással, síbérlettel, oktatással és felszerelés (sisak is) bérléssel együtt számukra minden ingyenes!

(Hirdetés)

SkiHits for Kids: Nassfeld GYEREKEKNEK INGYENES! 

Felnőtteknek már 43 Eur/éjtől.

További információ ITT ->>>


Ezen kívül
a 15 év alatti gyerekek minden SkiHit csomag árának csak a felét fizetik, a 18 év alattiak pedig 20% kedvezményt kapnak. A SkiHit csomagokról >> << bővebb információt is találsz!

Ráadásul a 15 év alattiak számára a sífelszerelés kölcsönzés a mellékszezonban csak 1 Euro/nap. Aki pedig mégis ragaszkodik a saját felszereléséhez, egy induló ingyenes szervizre nevezheti be a léceit. Minden további expressz síszervíz csak 8 Euróba kerül, amely más alpesi síterepek viszonylatában igencsak kedvezőnek számít.


Síelj ingyen Kötschach-Mauthen, Weißbriach és Weissensee síterepein!

Kötschach-Mauthenben a családok téli álma valósul meg: a gyerekek 9 éves korig a "Schneeflocke" síbérlettel ingyen síelhetnek a Vorhegg-Laas sípályáin. A 10-14 éves gyerekek pedig kedvezményes napijegyet kapnak. Ez az akció minimum 3 nap eltöltése esetén jár a vendégeknek.


Weißbriach
lehetővé teszi 7 "Ski for free" partnerintézményében, hogy már az első itt töltött éjszakától számítva ingyen lehessen síelni, egy 5 napos foglalás esetén pedig síelés Weißbriach-ban és 1 nap Nassfelden. Sioktatás és felszerelés bérlés szintén kedvező árakon elérhető, biztosítva ezzel a tökéletes síelési körülményeket minden vendég számára.

Itt a helyed! Forrás: www.nassfeld.at
Itt a helyed!
Kép forrása: www.nassfeld.at
Galériáért katt a képre!

A Weissensee Gyermek-Síparadicsom kabalafigurái (BOBO a pingvin, Meterix a kismaci) számos kedvezményt rejtegetnek a gyerekek számára, ezért mindenképp megéri felkeresni őket a sípályák mellett. A gyerekek testmagasságuk alapján fizetnek a hotelben, a síliftnél, a síiskolában és a kölcsönzőnél is. 
A "Ski for free" mottó keretében 2015. február 22-től március 8-ig ingyen lehet síelni: válassz egy szálláshelyet a több, mint 40 megadott partnervendéglátóhely 
közül, váltsd ki a vendégkártyád és már indulhatsz is fel a hegyre síelni, sífutni vagy épp téli túrázni!

(Hirdetés)

Síelj Nassfelden 3-4-5-6 vagy 7 napot síbérlettel együtt már 

40 euró/éj ártól az akciós „Nassfeld SkiHit” csomaggal! 


További információ ITT ->>>


Ébreszd fel a síelés iránti vágyaidat!

A Nassfeld, Kötschach-Mauthen, Weißbriach és Weissensee régió már régóta tudja, hogy nemcsak a felnőttek érdeklődését kell felkelteni, hanem a következő generáció síelőinek érdeklődését is. Hogy ez manapság hogyan megy, Walter Ligl mesélte el, aki már 30 éve síoktató Nassfelden: "A gyerekek igen korán kezdik a tanulást a sípályákon és néhány év alatt sok felnőttet simán leköröznek. Elsajátítják a tudást, a klasszikus oktatási anyagon hamar túljutnak és jó sok pályakilométert összegyűjtenek. Amire nekik van szükségük, az a változatosság és új kihívások."


Tökéletes helyszín kis kalandoroknak

Ha egy jó sielő pályán kívüli területre téved, sokat tanulhat. Hogy a szabadság érzetét a gyerekeknek és a fiataloknak megadhassuk, jól kell ismerni a vidéket. Nassfeld ehhez teljesen ideális környezetet nyújt. A pályák melletti kis erdei ösvényektől kezdve, egészen az igazi kihívást jelentő lejtőkig, a kezdő- és profi freeriderek mind megtalálják a tudásuknak legmegfelelőbb helyszíneket.
Ezen túlmenően a fiatalok megtanulják a sebességüket idejekorán csökkenteni is. Amellett, hogy a fiatal síelők egy intenzív természeti élményt kapnak, még egy elengedhetetlen dolgot is megtanulnak a jövőre nézve: a szakértelmet. Aki a pályákon kívül síel, tudatában kell lennie a veszélyeknek és kockázatoknak, amelyeket megfelelőképpen kell mérlegelniük. Minél hamarabb megtanulják ezt a gyerekek, annál jobb.

(Hirdetés)

5% kedvezmény a nassfeldi felnőtt síbérletek árából!  

További információ ITT ->>>


Funslope, az új attrakció

Annak érdekében, hogy a gyerekeknek elég változatosságot és szórakozást kínáljunk, az új funslope például ötvözi a sípálya, a fun park és cross elemeit. Több, mint 11 hullám, 2 ugrató és 9 döntött kanyar kígyózik át az erdőn, mielőtt a Rainbow-Box vagy Butter-Box-hoz érnének a síelők. Ehhez jön még a High-Five-Jibs és egy impozáns kanyargós alagút is.


Coolság a hóban

Egy különleges élmény a fiataloknak, akik a téli sport trendeket közelebbről is szeretnék megismerni, legjobb, ha részt vesznek az "NTC Blue Day"-en. Itt számos eszközt lehet megismerni, mint a skifox, airboard, snowbike és snowskate. Teljesen függetlenül attól, hogy valaki síelő vagy snowboardos, ez mindenkinek tuti élmény!


Coolság a hóban Forrás: www.nassfeld.at
Coolság a hóban
Kép forrása: www.nassfeld.at
Galériáért katt a képre!

Sikerélmények a gyerekeknek

Azok a kezdő síelők, akik a komfortzónájukat nem szeretnék elhagyni, szintén jó kezekben vannak Nassfelden. A síiskolák saját, zárt területen állnak rendelkezésre, ahol a kicsik a Miniklubban biztonságos körülmények között és játékosan tudják elsajátítani az első lépéseket. A programban van hóemberépítés, bohóc színház, tube csúszda, ebéd, uzsonna és még sok más. Aki pedig már biztonságosan közlekedik, felderítheti a síóvodát, ahol további élmények sora várja a kis síelőket.

További kihagyhatatlan Nassfeldi ajánlat:

(Hirdetés)

Leginkább ajánlott nassfeldi szállások 12 Eurótól!  

(Hirdetés)

3 = 4 AKCIÓ! 1 éjszakát ajándékba adunk Nassfelden! 

További információ ITT ->>>

(Hirdetés)

NAPSÜTÖTTE SÍ AKCIÓ NASSFELDEN már 40 euró/fő-től


További információ ITT ->>>


Részletekért, ajánlatkérésért hívd a budapesti Nassfeld Irodát a +361 329 6355 telefonszámon vagy írj emailt a 
magyar@nassfeld.at email címre és a Nassfeld szakértő utazási tanácsadók megtalálják neked a legkedvezőbb ajánlatot!

 

Kapcsolat:
Nassfeld Iroda Budapest
1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10
Tel: +361  329 6355
magyar@nassfeld.at
www.nassfeld.at/hu

Hirdetés