Hová menjünk síelni családdal - Nassfeld

Hová menjünk síelni családdal - Nassfeld

Kakuk András
Kakuk András
2014/11/24
Bobo, hógarancia és 10 év alatt ingyen
Hirdetés

Hógarancia
Nassfed nem kevesebbet állít mint, hogy garantálja, hogy lesz hó minden pályán. A síterep egészen 2000 méterig kúszik fel a környező hegyekre így magasságának köszönhetően az egyik leghóbiztosabb. Ha a globális felmelegedés közbeszólna akkor sincs probléma, hiszen a pályarendszer 100%-a hóágyúzható.

 

Családi síterep
Családi síterep
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

 

Gyerekpályák
Ha van hó, akkor már csak sípálya kell ami megfelel a gyerekeknek is. Aki teljesen kezdő nem is kell, hogy felüljön a felvonóra. A völgyállomás mellet kialakított kezdő területen addig gyakorolhat amíg meg nem szerzi a kellő magabiztosságot. Ráadásul ide még bérlet sem kell, hiszen speciálisan erre a területre 3 órás jegy is váltható 8 eurós, igen korrekt áron.

Aki beszáll a gondolába, az a középállomáson Tressdorfer Alm-on egyből a helyi síiskola karjaiba esik. Az NTC magyar oktatóval is szolgál, fontos azonban figyelembe venni, hogy Tamás (az oktató) igen népszerű, így javasolt jó előre helyet bérelni nála. Aki kimarad Tamás óráiról az se búsuljon, a Tressdorfer Alm-on található kék pályákon gyakorolhat. Ha megunta a helyszínt akkor sincs gond, mind a 3 hegyet be tudja síelni kék jelzésen.

A 22-es pálya aljában pedig olasz pizzát majszolva élvezhetjük kis családunk fejlődését.

 

Gyerekmegőrző, bobo mini klub
Ho-hó, de mi van akkor ha kicsi a gyerek, megunja a sízést hamar, vagy egyáltalán nem akar? Anyu és Apu biztos szeretne egy kis időt magának és Nassfelden erre is van megoldás. Tressdorfer Alm-i megállóban gyerekmegőrző működik. A gazdagon berendezett óvodában mókás játékok, színes ceruzák, építőkockák, gyerekmozi és nagyon kedves óvónők várnak.

 

Nassfeld gyerekparadicsom
Nassfeld gyerekparadicsom
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

 

Gyerekeknek ingyen!
A legjobbat most mondjuk: Idén 10 év alatt minden szolgáltatás ingyenes ha Ski Hit csomagban foglalod síelésedet.

 

 Sítároló

Az egyik legnagyobb segítség, főleg a faternak. Saját tapasztalatból mondom, nem olyan jó 4 pár síléccel cipekedve közlekedni. Nassfelden erre is van megoldás. A Tressdorfer Alm-on jelképes díjért (1 Euró per nap) tárolhatod a sífelszerelést, így nem kell minden nap le-, és felcipelni a gyerekeid helyett.

Sőt, mellékszezonban a gyerek sífelszerelést sem kell utaztatni. 15 éves korig 1 Euró per napért lehet teljes felszerelést kölcsönözni a gyereknek. Felnőttnek ugyanez 10 Euró ami szuper ajánlat.

 

NTC Blue Day szánkó, bob
Beleuntál a síelésbe? Nem baj! Az NTC egész hétre elegendő alternatívát kínál. A völgy állomáson található kezdő területen és a középső állomáson Tressdorfer Alm-on található NTC iroda szánkót, bobot, hókerékpárt és egyéb vicces alkalmatosságokat ad bérbe.

A völgyben külön sífutó és biathlon pálya áll készenlétben. Javasoljuk a hókerékpár és biatlon kipróbálását. A kerékpárt az egész pályarendszerben szabad használni, felvonóra is fel lehet tenni. Ugyan óvatosan kezelendő de meglepően nagy élményt nyújt. Sícipőben és sima bakancsban is használható. Utóbbinál kamásli használata erősen ajánlott, különben több hó lesz a cipőnkben, mint a pályán.

 

NTC Blue Day
NTC Blue Day
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

 

Nassfeld
Nassfeld Iroda Magyarország
1052 Budapest, Fehérhajó utca 8-10
Tel: 
Email: magyar@nassfeld.at

Hirdetés
Hirdetés