Menü

2008.11.05.     Hozzászólás 0

Hétvégi programajánló - őszi túrák, futások és kedvcsináló télre

ősszel a gombák mellett a futóversenyek és gyalogtúrák is megszaporodnak, mindemellett ilyenkor különböző fórumokon megismerhetjük a téli sportlehetőségeket, újdonságokat, feljesztéseket is.


A legnagyobb fórum a hétvégén kétség kívül a Hó-Show lesz a Budapesti Vásárközpontban. A téli sportok szerelmesei már 18. alkalommal látogathatják a hazai rendezvényt, ahol a hazai és a környező országok síterepeinek újdonságait, fejlesztéseit, a legújabb sí- és snowboard trendeket, technológiákat ismerhetik meg. Ugyanitt, a vásárközpontban 8-án a fitness/wellness vonal hívei élhetik ki magukat a Kellogg's Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness napon.

A snowboardos fiatalság pénteken Reopening Snowboard Party-n szaftos filmeket tekinget, bulizik és utazást nyer a hegyekbe.

 

De ne szaladjunk előre, hiszen még csak ősz van és ha ősz, akkor futás, túrázás... Nehéz kiemelni egyet-egyet a sok rendezvény közül, ezért inkább ömlesztve soroljuk a címeket, vagy válasszátok eseménynaptárunkat a listaszerű elrendezéshez!

Halmi erdő Kerülő, Városrészek közötti futás, Négy Évszak Maraton, 5. Sárvár-fürdő félmaraton, Zselici Gyalogtúra, Avar Kupa, tájékozódási túraverseny, Márton napi újbor kóstoló túra, Óbudavár 20,Szent Márton túranap, 50 km-es országos bajnokság, Barátság Maraton...

 

Olvass többet a témáról: futás, , snowboard, túra