Egy sportos nap Suzuki Vitarával Hír

Egy sportos nap Suzuki Vitarával Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2019/09/30
Kipróbáltuk, hogy mennyi sportlehetőség fér el egy autóban.
Hirdetés

Szabadidősport magazin lévén nem jövőnk zavarba, ha kerékpárt, futócipőt, vagy bármilyen sportolással kapcsolatos eszközt, kütyüt, vagy akármit kell bemutatnunk, tesztelnünk, vagy csak simán használnunk. De ugyan mihez kezdjünk mi egy autóval??? 

Mondjuk menjünk el vele túrázni, bringázni, futni, SUPozni, kempingezni, vagy bármi mást csinálni, amit szeretünk... Legutóbb egy Suzuki Vitara állt rendelkezésünkre, aminek AllGrip összekerékhajtása és a 375 literes csomagtere éppen kapóra jött ahhoz, hogy hárman, három (+1) különböző szenvedélyünknek hódolhassunk. Bedobtuk a Suzukiba a felfújható SUPot lapátostul, egy négyszemélyes sátrat, valamint futó- és túrafelszereléseinket és egy remek napot töltöttünk el a szabadban.

Annyi volt csak a kérés, hogy minderről készítsünk egy kis hangulatvideót, aminek örömmel tettünk eleget:

 

Egy sportos nap Suzuki Vitarával

 

Mindig készen áll a felfedezésre

Magyarország elsőszámú kedvence, a Suzuki Vitara mindent tud, ami egy modern családi autótól elvárható! AllGrip összkerékhajtás, adaptív tempomat - csak néhány azok közül az egyedülálló vezetéstámogató rendszerek közül, amelyek még biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik a vezetést. A csomagok miatt sem kell aggódnod, hiszen az autó 375 literes csomagterébe minden befér, amire csak szükséged lehet egy hétvégi túrához. A nagyobb kalandozásokhoz pedig a Suzuki Vitara extraként bővíthető például bicikli-, és síléctartóval vagy akár tetőcsomagtartóval is.

 

 

Hirdetés