Hétvégi programajánló - őszi túrák, futások és kedvcsináló télre Hír

Mozgásvilág.huhttp://www.mozgasvilag.hu/
2008/11/05
Ősszel a gombák mellett a futóversenyek és gyalogtúrák is megszaporodnak, mindemellett ilyenkor különböző fórumokon megismerhetjük a téli sportlehetőségeket, újdonságokat, fejlesztéseket is.
Hirdetés

A legnagyobb fórum a hétvégén kétség kívül a Hó-Show lesz a Budapesti Vásárközpontban . A téli sportok szerelmesei már 18. alkalommal látogathatják a hazai rendezvényt, ahol a hazai és a környező országok síterep einek újdonságait, fejlesztéseit, a legújabb sí- és snowboard trendeket, technológiákat ismerhetik meg. Ugyanitt, a vásárközpontban 8-án a fitness/wellness vonal hívei élhetik ki magukat a Kellogg's Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap on.

A snowboardos fiatalság pénteken Reopening Snowboard Party -n szaftos filmeket tekinget, bulizik és utazást nyer a hegyekbe.

 

De ne szaladjunk előre, hiszen még csak ősz van és ha ősz, akkor futás, túrázás ... Nehéz kiemelni egyet-egyet a sok rendezvény közül, ezért inkább ömlesztve soroljuk a címeket, vagy válasszátok eseménynaptárunkat a listaszerű elrendezéshez!

Halmi erdő Kerülő , Városrészek közötti futás , Négy Évszak Maraton , 5. Sárvár-fürdő félmaraton , Zselici Gyalogtúra , Avar Kupa, tájékozódási túraverseny , Márton napi újbor kóstoló túra , Óbudavár 20 , Szent Márton túranap , 50 km-es országos bajnokság, Barátság Maraton...

 
Hirdetés